2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
خیلی سخته خیلی خیلی .من تواین راه ذخیره تخمدانم رو ازدست دادم اعصابموازدست دادم بچم رک ازدست دادم اع ...

من الان خودم هشت ساله دربه در دکترام از همون اول ازدواج خیلی سختی کشیدم حتی از یه خانمی که شاید۲۰ ۳۰سال از ازداوجش گذشته باشه.همه دردیو تحمل کردم من درست باشه ازلحاظ ظاهری سنی نداشته باشم ولی از دل پیرم دکترا پیرم کردن حرف مردم پیرم کرده دیگه اون دختر شادی که بودم نیستم همش غم وغصه دارم افسرده افسرده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان خودم هشت ساله دربه در دکترام از همون اول ازدواج خیلی سختی کشیدم حتی از یه خانمی که شاید۲۰ ۳۰ ...

منم همینم😥😥 تمرکز انجام هیچ کاری رو ندارم، انگار از صبح که پا میشم باید به بچه فکر کنم تا شب که میخوابم

منم همینم😥😥 تمرکز انجام هیچ کاری رو ندارم، انگار از صبح که پا میشم باید به بچه فکر کنم تا شب که می ...

اصلا دست دلی برا زندگی برامون نمومده

من الان خودم هشت ساله دربه در دکترام از همون اول ازدواج خیلی سختی کشیدم حتی از یه خانمی که شاید۲۰ ۳۰ ...

باز میشه این در 

صبح میشه این شب 

صبر داشته باش و به خدا توکل کن

خدا همچین برات جبران میکنه که کل سختیا فراموشت بشه و اصلا مسیر سختی که گذروندی رو درست یادت نیاد

حتی یادتم بیاد اوننوقع شکرشو میکنی و سپاس گزارشی

فقط بگو خدایا راضیم به رضای تو برام بهترینارو رقم بزن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

من روزی یه دونه شیاف پروژسترون استفاده میکنم و نمی دونم از عوارضشه احساس خواب آلودگی و سرگیجه دارم زیاد همش دلم  میخواد بخوابم تجربه شما چیه ؟؟؟

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
باز میشه این در  صبح میشه این شب  صبر داشته باش و به خدا توکل کن خدا همچین برات جبران م ...

فقط دلمو با این حرفا خوش میکنم میگم حتما حکمتیه ولی بعضی جاها دیگه واقعا کم میارم حتی شده که اینروزا همش درحال گریه کردنم آخه از موقعی که۱۹سالم بوده توراه دکترم تاالان فقط خداکنه خدا آخرش برامون شیرین تموم کنه

باز میشه این در  صبح میشه این شب  صبر داشته باش و به خدا توکل کن خدا همچین برات جبران م ...

دیشب ک خواب بارداری میدیدم. انقد تو خواب ذوووق داشتم میگفتم وای ببین دوستام تو نی نی سایت میگفتنا برا تو هم ی روزی میرسه ما هم فکر نمی کردیم ی روزی بچه داربشیم. با ذوق می گفتم دیدی راس میگفتن برا منم رسید  

ان شاالله بزودی زود برا همه منتظرا برسه  

همه ی باردارام راحت و ب سلامتی نی نی شونو بغل کنن  و باز ب ما امید بدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزم دور دل رنج دیده هممون بگردم😭😭😭😭واقعا نمیدونم چی بگم من خودمم دقیقا عین توام بخدا بااین سن کم نصف بیشترموهام تواین چندوقت سفید شده اما چه کنیم ک خواست خدا بوده نمیتونیم ک باهاش بجنگیم فقط باید بگیم شکر ب داده و نداده ت.خیلی سخته حتی گفتن این جمله ها اما کاری جزاین ازمون برنمیاد

ها بخدا فقط همینه که دلمونو خوش میکنه

پس امیدداشته باشیم و سرسخت باشیم انقد ک خدا خودش ازمون خسته بشه بگه بیا اینم بچت دست از سرم بردار.خدا رفیق مونه خدا همه کس مونه اون از همه چی ما خبرداره.من ازالان هم ب مثبت شدنم فکرمیکنم هم اینکه باخودم عهدبستم ک اگرهم منفی شد باز سرسختانه این راهو ادامه بدم پول و...هم مهم نیست چون من هدف دارم ادمم براهدفش همه توان و دارائیش رومیزاره دیگه

عزیزم دور دل رنج دیده هممون بگردم😭😭😭😭واقعا نمیدونم چی بگم من خودمم دقیقا عین توام بخدا بااین سن ...

اره عزیزم فقط بایدتوکل کنیم وشکرکنیم 😭😭😭انشاءالله انتظار هممون به خوشی تموم بشه