2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
خیلی حالم بد شد اونجا که سونو داشت میکرد خودمم احساس کردم اونیکی کوچیکتره و تکون نمیخوره اما همین کت ...

عزیزم‌. انشالله این دنیا بیاد بسلامتی بشه چشم و چراغ خونتون .‌خدا بزرگه بعدا یه خواهر یا برادر براش میاری 

جنسیت فندقتون معلوم شد ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
ببین من خیلیییی رفتم خوندم از اوناع و اقسام مقاله های خارجی و ... کلا ۳۰ درصد بارداری های دو قلو ای ...

مرسی از اطلاعاتت عزیزم خوب شد بهم گفتی وگرنه یه جریانیم سر این داستان داشتم با آزمایشم خدا کنه دیگه مشکلی نباشه اصلا دیگه طاقت ندارم واقعا اما بازم با خواست خدا کنار باید بیایم خداروشکر بازم ایشالا جواب آزمایشم بیاد خیالم راحت شه برم دکتر مشکلی نباشه شمام صحیح سالم بغل بگیریش عزیزم !❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همه چی نی نی خوب بوده خداروشکر انشالا تا آخرشم خوب پیش میره  قسمتت یه دونه نی نی ناز بود ...

مرسی عزیزم ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ایشالا که این یکی برات قلبش صد و بیست سال میزنه خدا بزرگه از الان به اینده فک نکن😍😍😍ایشالا سلامت ...

مرسی عزیزم خدا کنه همین یه دونه بمونه تا آخرش بدون مشکل واقعا🤲🏻😘

مشکل از شوهرت بود نه

نه خودم آندومتریوز داشتم هردو لوله بسته بود

عزیزم پیامتو خوندم خیلییی ناراحت شدم😔😔😔ان شاالله خدا این یکیو برات حفظ کنه صحیح و سالم بغلش کنی ...

اره دیگه چاره چیه راهی نیست من همش میترسم برا ذخیره تخمدان اما غصه خوردنم الان فایده نداره اصلا بیخودیه خدا بزرگه برا بعدا راست میگی از اول دوباره میریم 👌🏻❤️

عزیزم‌. انشالله این دنیا بیاد بسلامتی بشه چشم و چراغ خونتون .‌خدا بزرگه بعدا یه خواهر یا برادر براش ...

مرسی عزیزدلم دعا کن برام❤️🤲🏻 نه والا اصلا هیچ حرفی راجع به جنسیت نزد منم انقدر حالم گرفته بود اصلا یادم رفت چیزی بپرسم 

مرسی عزیزدلم دعا کن برام❤️🤲🏻 نه والا اصلا هیچ حرفی راجع به جنسیت نزد منم انقدر حالم گرفته بود اصلا ...

قوی باش دختر . به خودت بیا  . جدی میگم اون بچه الان بهت نیاز داره .من یه مشکلی پیش اومد اون‌موقع که باردار بودم . ۸ ماهه بودم . دوهفته اصلا نمیتونستم زیاد غذا بخورم حال روحیم داغون بود .‌اون دوهفته وزنش اصلا بیشتر نشد . حالا باز من ۸ ماهه بودم .سن بچت کمتره بهش برس خدارو شکر اینو داری . بزار قشنگ‌رشد کنه غصه بخوری میفهمه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
قوی باش دختر . به خودت بیا  . جدی میگم اون بچه الان بهت نیاز داره .من یه مشکلی پیش اومد اون‌موق ...

حتما عزیزم باهاش کنار اومدم تقریبا دیگه شده راست میگی نمیخوام این که هست و فدای اونی که رفته کنم همه ی امیدم شده همین یه دونه مثل جونم مراقبشم

مرسی عزیزم ایشالا شما هم از این استرس دربیای و صحیح و سالم بغل بگیریش 🤲🏻 کلا چیا مهمه تووو سونو غ ...

فدات بشم انشاءالله همگیمون 

ببین تو سونو اینکه تیغه بینی حتما دیده بشه ومایع پشت گردن جنین اندازه زده بشه اینا مهمه تو آزمایششم که سندروم داون وتریزومی ۱۳ و۱۸ منفی دربیاد که انشاءالله برا همگی خوب وعالی میشه وجای نگرانی نیست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍