2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
در بارداری به این دلیل که میزان کراتینین کاهش پيدا ميكنه، میزان کراتینین ادرار افزایش می‌یابد چون کر ...

کراتینین خون بود عدد آزمایشم ۹ دهم بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ازمایششو ۱۶ هفته سونو هفته ۱۸ به بعد وایستا ۱۸ هفته و ۳ روز اینا برو من ۱۷ هفته و ۶ روز رفتم با ای ...

یعنی آزمایششو دوهفته جلوتر باید بریم بعد ۱۸ هفته برا سونوش بریم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که رویان میرید برای گرفتن عمق رحم هزینه جدا میگیرن؟ @سارادلارام     @شوره &n ...

آره عزیزم اونموقع با وسایلش فکر کنم اندازه پول ویزیت شد ۵۰ وخورده ای 

عزیزم سندرم دان تریزومی 13 و 18 و.... دقیق یادم نیست اما چند تا بیشتر نبودن.... 

مرسی عزیزم 

اونقد بی شمارن اونایی ک ریسک رو میزنه بالا و جواب سلفریشون عالی هستش توکل ب خدای بزرگ الهی نگاه وی ...

چشم عزیزم حتما خبر میدم بهت 

برا منکه احتمال هم نداد. به زور حرف میزد.دوس داشتم حداقل یه حدسی بزنه

عیب نداره یه کوچولو دیگه صبر کنی میفهمی نی نی نازت گل دختریه یا گل پسری 

بچه ها من اومدم غربالگری یکی از جنینام قلبش وایساده 😭😭😭😭همینجوری دارم گریه میکنم دست خودم نیست دارم دق میکنم چرا اینجوری میشه آخه ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستان من تازه مرخص شدم پانکچر کردم پیش مددی چیکار کنم هایپر نشم تو رو خدا کمکم کنین

سلام عزیزم انشاءالله که جنینای خیلی عالی برات تشکیل بشن 

ببین تا چندروز اول که استراحت کن زیاد دولا راست وکار سنگین نکن بعدم وعده های غذاییت پرپروتئین باشه سفیده تخم مرغ ودوغ شور هم زیاد بخور انشاءالله که زودی رو براه میشی

بچه ها من اومدم غربالگری یکی از جنینام قلبش وایساده 😭😭😭😭همینجوری دارم گریه میکنم دست خودم نیست د ...

وااااای دختر الهی بمیرم برات😭😭😭😭😭

چرا آخه دلیلشو نگفت؟

وای خدایا 😭😭😭😭

بچه ها من اومدم غربالگری یکی از جنینام قلبش وایساده 😭😭😭😭همینجوری دارم گریه میکنم دست خودم نیست د ...

وای عزیزم خیلی متاسفم

قربون دلت برم😭

سعی کن آروم باشی واست خوب نیست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

ملکه جونم میدونم عزیزدلم خیلی سخته ولی به اون یکی نی نی تو دلت فکر کن اذیت میشه با ناراحتیه تو دورت بگردم خدا صبر بده بهت😭😭😭

مارفتیم‌آزمایش‌بدیم گفتم‌شوهرم‌دارومیخوره‌‌برامعدش‌.گفت‌مهم‌نیس جواباشون‌هم‌آماده‌شده‌.بایدبرم‌بگی ...

خب معده هورمونی نیست . تاموکسیفن هورمونیه . ولی میدونم که بی ربطه . چند روزه جوابش آماده شد ؟

خدای من خدای معجزه هاست .