2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ها مشکل دارن بچه هم دارن یعنی بگردی بالاخره یع مشکل پیدا می کنی. حالا برای افرادی که چند بار ای ...

اره منم منطورم همینه  حس میکنم اکثر ادما این مشکل دارن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرکز امید دکتر ال یاسین رفتید؟ راضی بودید؟

نه ال یاسین نرفتم ولی  یبار  باهاش ویزیت شدم راستش  از برخوردش خوشم نیومد ولی تااونجایی که میدونم بهترین دکتر اونجاست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
الهی خدا برات حفظش کنه  حالا دیگه من ولت نمیکنم بهم از ویار و هوس هات بگو

مرسی عزیزم😍ای جان‌ والا جونم برات بگه که اینقد داغون حالم هیچی دلم نمیخواد از هیچی خوشم نمیاد فقط میتونم پاستیل بخورم تا الانم با همین زنده موندم😕 فککن از دیشب هیچی نخوردم که تهوع نداشته باشم صبح کلا توو سونو توو دسشوییی بودم معدم اومد بالا دیگه!! هرچی گفتن ابمیوه بخور نمیتونستم🤕 شما چی؟

ممنونم عزیزم حتما  فعلا میخوام هرچیزی رو که بهم گفتن رو فراموش کنم و فقط به درمان خودم فکر کن ...

آفرین عزیزم بهترین کار ه چون راهای دیگه همیشه هستن نیاز به فکر ندارن❤️❤️😍ایشالا اتفاقای خیلی خوب به زودی توو راهه عزیزم❤️

ان تی ۱/۹ نداجون  به آزما آزمایشگاه خوبیه؟ اونجام همون ۳۷۰۰ میگیره؟

ان تی که زیاد بالا نیست ولی از بدی خیالت راحت میشه دقیق یادم نیست چند بود ولی زنگ بزنی بپرسی هزینشو بهتون میگه چون قیمت این ازمایش به دلاره با دلار تغییر میکنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ندا جون آزمایش سلفری فقط مشکلات مربوط به سندروم داون وکروموزومارو بررسی میکنه یا نه همه چیو همه جور ...

مشکلات ژنتیکی تا درصد بالایی مشخص میکنه ولی نه همه ی بیماریها نیست فقط ژنتیکی 

خدارو شکر .‌واقعا سواد ندارن چرا سونو میکنن .

اره واقعا بیخود به ادم استرس وارد میکنن من همیشه نفرینش میکنم که اینقدر با اطمینان بهم گفت و چند روز عذاب کشیدم

عزیزم بخاطر اون قرص که همسرم‌خورده بود گفتن چند روز دیگه بیاین آزمایش . آزمایشو که صد در صد باید بدی ...

مارفتیم‌آزمایش‌بدیم

گفتم‌شوهرم‌دارومیخوره‌‌برامعدش‌.گفت‌مهم‌نیس

جواباشون‌هم‌آماده‌شده‌.بایدبرم‌بگیرم‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ان تی که زیاد بالا نیست ولی از بدی خیالت راحت میشه دقیق یادم نیست چند بود ولی زنگ بزنی بپرسی هزینشو ...

باشه عزیزم مرسی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍