2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
منکه انقد بداخلاق شدم همش دارم با بقیه یا بلند حرف میزنم یا دعوا دارم خودم برای خودم غیرقابل تحملم ب ...

واقعا خیلی سعی میکنن که چیزی بهمون نمیگن😂

این نیز بگذرد اونام میدونن دست خودمون نیست درکمون میکنن و به خاطر فسقلامون چیزی بهمون نمیگن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم یک دنیا ممنون  فقط خطرات کراتینین بالا برا جنین هم ممنون میشم بگی بهم

در بارداری به این دلیل که میزان کراتینین کاهش پيدا ميكنه، میزان کراتینین ادرار افزایش می‌یابد چون کراتینین  از طریق ادرار دفع می‌شه  براي همين کراتینین موجود در ادرار بيشتر هستش
شما كراتينين خونتون بالا بوده يا ادرارتون ؟ و اندازه گيري اش هم بايد طي ٢٤ ساعت اندازه گرفته بشه و تفسيرش با دكترتون هست نه با رنج ازمايشگاه ، كراتينين خون در بارداري زير ٢.٥ خوبه
زياد بودنش براي جنين عوارضي نداره ولي ممكنه منجر به  زايمان زودرس ،  مسمومیت بارداری يا همون  پره اکلامپسی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره قربونت برم  والا پارسال آذر کورتاژ شدم که این مشکل دقیقا بعد از کورتاژ برام پیش اومد ربطی ...

اره عزیزم کامل درکت میکنم چی میگی نمیتونم بگم نگران نباش اما فقط سعی کن به راه حل فککنی و بزاری بره جلو 

همسرم برا اینکه دلداریم بده همش میگفت لاکچری شدی مثل سلبریتیا که خودشونو هیکلشونوخراب نمیکنن مد شده الان فلان😑😂  اما از خدا میخوام با تمام‌وجودم به زودی اینهمه استرست رفع بشه و بهترین اتفاق بیوفته هزیزم

چون خودم تووش بودم میگم به بعد فک نکن الان فقط به درمان فککن همین .....

سلام دوستان دکترم انتی رو برام اولین روزه ۱۲ هفته زده ب نظرتون خوبه برم یا بمونم ۱۲ هفته تموم برم ؟ ...

به نظرم برو منم امروز سونو دارم ۱۲ هفته و دوروزم چون از۱۱ تا۱۳ هست . اونم بستگی به شرایط شما و نظر دکتر داره اما معمولا تا انتی دیگه فککنم پروژسترون قطع بشه اگه نیاز باشه پرولتون ببدن اما مطمئن نیستم

سلام بچه ها همسرم رفته آزمایش اسپرم داده  مورفولوژی رو نوشته فقط ۷درصد خیلی کمه ؟  دیگ ا ...

سلام عزیزم. ۷ که اصلا کم نیست، خوبه. فقط حتما با دکتر صحبت کنید چون شاید لازم باشه جای ای وی اف میکرو کنید، تنها فرقش همینه

💚💖
عزیزم یه سوال هزینه غربالگری مرحله دوم چقددادین ؟نیازبه ناشتایی داره؟چرادکترواسه من ۱۷هفته نوشته ازم ...

۶۰۰ دادم من نه عزیزم ناشتایی نمی خواد معمولا میگن از ۱۶ تا ۱۸ هفته انجام میشه ۱۷ هفته خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره قربونت برم . صبح همسرم گفت زنگ بزنیم بپرسیم با اینکه راجع بهش تو اینترنت سرچ‌کرده بودیم . گفتن ن ...

عزیزم‌زنگ‌زدیدپرسیدید‌گفتن‌نمیخادآزمایش‌بدید؟

براماهم‌دکترنوشته‌بود.ماهم‌دادیم

چاره‌چی‌بود

امامن‌کلا‌تواین‌۶سال‌‌که‌اقدام‌کرده‌بودم‌باردارنشده‌بودم

من‌خودم‌به‌دکتر‌گفتم‌هرچی‌لازمه‌انجام‌بدید

دکترم‌نوشت..

برامن‌همه‌فاکتورهای‌انعقادی‌رونوشته‌بود

که‌دوتاش‌مشکل‌داره☹

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻