2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم اگه همسرت قبلا جایی غیر مرکز ناباروری تست داده اصلا رو اونا حساب نکن.....  مثلا ما دو سا ...

آزمایشگاه های بیرون تست داده بود گفتن خوبه بعدش رفتیم رویان اونجا هم آزمایش داد گفتن خوبه می‌خواستیم iui کنیم که زد و کرونا شد بعدش اومدیم ابن سینا کرج اونجا iui کنیم که روزی که میخواستن توی اتاق عمل انجام بدن قبلش از شوهرم آزمایش گرفتن ولی بعد عمل برگه ای که بهمون دادن نوشته بود مورفولوژی صفر درصد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا دعا کن واسم،دلم خیلی گرفته

نیلو جون عزیزم یادمه قبلا راجع به پی جی دی باهم حرف میزدیم یهو بعده هیستروت اندومترت و نازک کرده؟ یا کورتاژ شدی؟ اخه چی شد یهو😔از خدا میخوام هرچی میخوای و توو دلته رو بهت بده عزیزم 

باورت میشه من دوبار انتقال منفی شدم رفتم دکتر گفت چون عمل فیبروم داشتی تا دوبار دیگه انتقال میدم وگرنه رحم اجاره ای ... من اصلا نابود شدم چقد گریه کردم که دیگه کار تمومه اما خدا لطف کرد و در عین ناباوری طبیعی بهم داد .... اینو گفتم مطمئن باشی همیشه روزنه امید هست

قربونت برم مهربون دوست داشتنی من از راه دور میبوسمت😘😘😘

قربوووونت برم عزیزم. منم همین طور    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سارا جون غربالگری دومو از چه هفته ای باید بریم بدیم؟

ازمایششو ۱۶ هفته

سونو هفته ۱۸ به بعد وایستا ۱۸ هفته و ۳ روز اینا برو

من ۱۷ هفته و ۶ روز رفتم با اینکه همه چی نرمال بود گفت چون زود اومدی سه هفته دیگه دوباره بیا کلا خرج میتراشن الکی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان دکترم انتی رو برام اولین روزه ۱۲ هفته زده ب نظرتون خوبه برم یا بمونم ۱۲ هفته تموم برم ؟

ی سوال دیگه هم اینکه دوفاستون و استرادیول و شیاف و امپول پروژسترون رو تا کی باید ادامه بدیم 

سلام سارا جووون آره فقط معجزه خدا بود وگرنه دکترا میگفتن دیگه کاری از ما برنمیاد و باید منتظر موند ...

خداروشکر الهی خدا حافظ نی نیت باشه عزیزم

توکل بخدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستانی که رویان میرید برای گرفتن عمق رحم هزینه جدا میگیرن؟ @سارادلارام     @شوره &n ...

بله عزیزم

سلام بچه ها همسرم رفته آزمایش اسپرم داده 

مورفولوژی رو نوشته فقط ۷درصد خیلی کمه ؟ 

دیگ امیدی نیست؟

قرار بود ماه بعد برم ای وی اف 

این مورفو باعث میشه جنین کم و ضعیفی  تشکیل بشه؟

سلام بچه ها همسرم رفته آزمایش اسپرم داده  مورفولوژی رو نوشته فقط ۷درصد خیلی کمه ؟  دیگ ا ...

اتفاقاومورفولوزی کم ای وی اف میکنن برو ماه دیگه ، بعدم تا چهار نرماله  برا ما یک ولی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام بچه ها همسرم رفته آزمایش اسپرم داده  مورفولوژی رو نوشته فقط ۷درصد خیلی کمه ؟  دیگ ا ...

حتما تقویتی بخوره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اتفاقاومورفولوزی کم ای وی اف میکنن برو ماه دیگه ، بعدم تا چهار نرماله  برا ما یک ولی

من حدود دوسال پیش ای وی اف کردم و فقط سه تا جنین داشتم از ۱۸تا تخمک

برام مهمه جنین زیاد باشه

می‌خوام ببینم مورفولوژی پایین باشه جنین بی کیفیت و کم ایجاد میشه؟

آزمایشگاه های بیرون تست داده بود گفتن خوبه بعدش رفتیم رویان اونجا هم آزمایش داد گفتن خوبه می‌خواستیم ...

ابن سینا مدلش همینه مورفولوژی پاین تر از جاهای دیگه میزنه ، برا ما مرکز امید چهار اینجا یک

من حدود دوسال پیش ای وی اف کردم و فقط سه تا جنین داشتم از ۱۸تا تخمک برام مهمه جنین زیاد باشه می‌خو ...

شکل اسپرمه دیگه مورفولوژی برامام کم شد تعدادش چند ولی زیادم بدنیست شوهرت ، خودت تنبلی نداری شاید تخمکای خودت بیکیفیته ، یا مثلا تقویتی خورده بودبن اونسالا