2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
دیشب رفتم دکتر نظرش رو همین سلفری بود به امید خدا همینو میدم شما آزمایشگاه نیلو دادی؟ تو خیابون ولی ...

عزیزم نيلو تو خیابون ولی عصره.... 

بالاتر از ساعی.... 

روبروی ایستگاه 32م...

همون اولای خیابون 32مه...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما من هفته ۱۱ هستم دیشب تا صبح نخوابیدم سمت چپ پشت سرم خیلی درد میکنه بخاطر عوارض شیاف پروژسترون ...

عزیزم آب کلا زیاد بخور.... 

خصوصا که پروژسترونم داری.... 

کلا روزانه حداقل ۸ لیوان که باید بخوری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همش از هفته ۶ بارداری دچار لکه بینی قهوه ای شدم دیروز قرمز شد که شیاف گذاشتم باز قهوه کم شد تا غر ...

عزیزیزم قرص نخور اما ببین چیز خنک بذاری پس گردنت خوب میشه.... 

من میذاشتم بهتر میشد اما بعضیا گرم میکنن خوب میشن.... 

باید ببینی برا تو چطوریه.... 

البته من خودم مثلا تقریبا سردردم تا ۴ ماه بود.... 

با این کارها فقط قابل تحمل میشد وگرنه خوب نمیشد.... 

به ها من دیشب  اینجا پست گزاشتم و گفتم ۴ تا جنین دارم کلی خوش و خرم بودم و قرار بود که چهارشنبه انتقال داشته باشم که صبح از رویان زنگ زدن و گفتن باید بیای وقتی رفتم پیش جنین شناس و گفت از چهارتا جنین یکی و انتقال میدیم و بقیه رو ریختیم دور کلا هنگ کردم وبالاخره برام یکی و انتقال دادم واقعا در مسیر ivf هیچی قابل پیش بینی نیست حالا بچه ها شانس حاملگی با یه جنین چقدره کلا ناامیدم 😔😔😔

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
انا جون بعد قطع داروهای انتقال و استرادیول چقد طول می کشه پریود بشیم؟ من بار قبلی 4-5 روز بعدش پریود ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت.... 

من خودم مثلا بار اول سه چهار روز بعد پریود شدم.... 

برا دومی بیست روز فکر کنم تاخیر داشتم.... 

حتی از دوستان یادمه یکی بود ۵۰ روز تاخیرم داشته.... 

به هر حال هورمونها به هم میریزن میتونه بالا پایین بشه..... 

حالا دو هفته اگه تاخیر داشت یه آز بتا بده.... 

بچه ها یه سوال .اونایی ک پردنیزولون خوردین ازچندروز قبل انتقال شروع کردین؟ کلا طریقه مصرفش چطوریه؟ ا ...

عزیزم بستگی به شرایط داره اما اکثرا از یه ماه قبل شروع میشه.... 

من خودم با ال دیا شروع شد.... 

چند روز قبل پانکچر کم کم کم و بعد قطع شد و از هفته دوم انتقال مجدد شروع شد.... 

من روزی دو تا پرد ۵ داشتم.... 

فقط قطع کردنش حتما باید با کم شدن باشه یهویی نباشه.... 

@زینبی_بابا    @تورک_آنا    دوستان من یه سوال دارم اگر راجبش میدونید لطف کن ...

عزیزم خوب جنینی که تو آزمایشگاه به بلاست برسه شانسش بالاتره اما خوب هر جنین بلاستی حتما از نظر ژنتیکی سالم نیست.... 

در ضمن ممکنه جنینی که تو آزمایشگاه بلاست نمیشه اما اگه تو رحم بود بلاست میشد.... 

یعنی عملا هر چیزی ممکنه کلا ذهنت رو درگیر این جزئیات نکن.... 

بدنت سالم باشه و جنین سالم باشه و رحمت جنین رو قبول کنه کلا شانس + شدنت بالاست.... 

آره عزیزم‌ بالاتر پیام دادم بهتون که چیکار کرد. فعلا یه مقدار کمی از بقایا مونده که دکتر بهش فرصت دا ...

فدات ممنون عزیزم.... 

انشالله که اذیت نشه..... 

عزیزم دقیق نمیشه گفت....  من خودم مثلا بار اول سه چهار روز بعد پریود شدم....  برا دومی ب ...

سلام تورک آنا عزیزم خوبی ؟ بچه هات نازنینت خوبن ؟ 

نمیدونم منو یادت میاد یا نه 

بطور اتفاقی یه سر زدم نی نی سایت اسم شمارو دیدم ذوق زده شدم 

راستی منم مادر شدم دخترم پنج ماهشه 

همونطور که گفتی خدا تو بهترین زمان بهم یکی از فرشته های خوشگلشو داد 😍

خداجونم شکرت       
خوشحالم برات که زود از جات بلند شدی   و یاعلی گفتی و باتلاش و پشتکارت دنبال کارهاتی تا بدنتو بر ...

مرسی عزیزم تموم تلاشم اینه که یه وقت افسردگی نیاد سراغم بتونم زودتر انتقال بدم اگه افسردگی بگیرم میدونم در اومدن ازش به این راحتیا نیست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان من بتام شد ۱😀😀 فسقلی های من کوچکترین زحمتی برای چسبیدن نمیکشن، تنبل های خوابالو

ای جانم.... 

انشالله زرنگایی که تو صفن میان روی خواهر برادراشونو سفید میکنن و بهشون یاد میدن که پیش مامان موندن چه لذتی داره.... 

اتفاقا جدیدا خیلی خیلی کم آب میخورم اصلا تشنم نمیشه  انشاءالله که هرچیه خیر باشه عزیزم

عزیزم تشنه شدن نداره که مثلا یه وظیفه بدون.... 

یه آدم تو حالت عادی باید ۸ لیوان رو بخوره.... 

ببین تو شیشه پر کن بذار کنارت کم کم بخور اینطوری نمیفهمی کی خوردی تموم کردی....