2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
عزیزم خود دکتر گفت ۴تارو انتقال میدیم؟ یا ۴تا تو یه نی هستن؟ برا من ۴تا جنین تو یه نی بودن که دکتر ...

عزيزم جنين شناس گفت چون سنم بالاي ٣٥ هستش بهتره چهارتا رو انتقال بديم چون ممكنه جنين ها سالم نباشن حداقل يكيش بگيره

تو هر ني چهار جنين دارم

البته هنوز بلاست نكردن به قول شما شايد همشون نمونن

عزيزم جنين شناس گفت چون سنم بالاي ٣٥ هستش بهتره چهارتا رو انتقال بديم چون ممكنه جنين ها سالم نب ...

انساءالله که یه دوقلوی خوشگلِ نانازیش برات میگیرن ومیان تو بغلت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام برنجک جونم دیشب رفتم یه دکتر دیگه مشورت کردم گفت سلفری بده  شما ریسکت چند بود که دکتر گفت ...

سلام عزیزم، من مشکلم سندروم داون نبود، برای مشخص شدن جنین از نظر تالاسمی این آزمایشو خواستن، انشاءالله که همه چی خوب باشه و نی نیت سالم و قبراقه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
والا اون روز دکترم مثلا نخاست بیشتر از این بهم استرس بده گفت حالا بعدا دوباره تکرار میکنیمش ولی دیگه ...

نه عزیزم روالش همونه که تکرار میکنن نگران نباش فقط آب بیشتر بخور گوشت کمتر که تا دفعه بعد پایینتر بیاد دارو لازم نشی 

سلام گلم، ممنون، بهتری عزیزم؟ برای پی جی دی تعیین سلامت تقریبا یک سال پیش ازم 18 میلیون گرفتن برای 6 ...

فدات عزیزم جسمی خوبم روحی خوب نیستم یک ساعت میشینم گریه میکنم یک ساعت میشینم واسه انتقال بعدی برنامه ریزی میکنم تنها چیزی که فکر میکنم آرومم میکنه دوباره باردار شدنه که اونم باید چند ماهی صبر کنم 

منتظر جواب آزمایش ژنتیکم که اگه مشکلی بود باید از اول پانکچر بشم و پی جی دی تعیین سلامت کنم اگه مشکلی نبود جنین دارم فقط انتقال میدم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عدد ان تیم ۱/۹ بود دکترم گفت خوبه تیغه هم اوکی بود  بنظرت سپیده جون وایسم غربالگری دوم رو انجا ...

ماشالا جون خداروشکر تیغه دیده شده نگران نباش برا اطمینان بیشتر سلفری و تمام😍😍😍

نازنین جونم الهی که خیلی زود شما بیای خبر بارداریتو بهمون بدی وخوشحالمون کنی اونم یه بارداری راحت وب ...

قربونت برم عزیزمی انشالا با دعای شما دوستای گلم با دل پاکتون محتاج دعام خیلی 🙏🏻🌹

سلام دوستان من سه بار آزمایش تیتر بتا انجام دادم عددای عجیب داشتن خیلی نگرانم نظر شما چیه؟ روز ۱۲ ...

مامان شدنت مبارک عزیزم 😍 همهرو یک آزمایشگاه دادی؟ شاید تا رو ۱۷ اون یکی هم گرفته دوقلو‌شدن 😍

کدوم دکتر بودی؟ 

خداروشکر عزیزم انشاءالله که خیره

نگران نباش فقط برای جیب خودشونه که خانوما بزن حتما ازمایشارو بدن بلاخره کم پول نمیگیرن که ولی بفکر این نیستن اون مادر تواون چندهفته چی میکشه چقدر استرس و متحمل میشه 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
پس اشتباه نکردم....  عزیزم پس در جریانی چی کار کرد؟

آره عزیزم‌ بالاتر پیام دادم بهتون که چیکار کرد. فعلا یه مقدار کمی از بقایا مونده که دکتر بهش فرصت داده بود دفع کنه دیگه نیومد بگه چیکار کرد بهش پیام دادم ولی جواب نداده. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها یه سوال .اونایی ک پردنیزولون خوردین ازچندروز قبل انتقال شروع کردین؟ کلا طریقه مصرفش چطوریه؟ ا ...

برا منو از همون جلسه اخر لنفوسیت دکتر ایمنی شروع کرد حدودا دو هفته قبل پریود. و دکتر خودم گف کمش کنم تا ی هفته قبل انتقال قطع بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات عزیزم جسمی خوبم روحی خوب نیستم یک ساعت میشینم گریه میکنم یک ساعت میشینم واسه انتقال بعدی برنامه ...

بمیرم برای دلت😢 انشاءالله خدا به دل شکسته ات نگاه کنه و به زودی دامنتو سبز کنه، شک ندارم به زودی بازم مادر میشی، اینبار مادر یه جنین سالم و تپل مپلی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست