2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها همش برام ۳تا جنین گرید  ab  تشکیل شده....۱۰تا تخمک داشتم...خیلی ناراحتم😔😔😔

ناراحت نباش عزیزم.میدونم سخته ولی  یه دونه شم بگیره کفایت می کنه. ان شاالله همین ۳ تا بشن چراغ خونه تون.  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه اشتباه نشنیدم دکترم بهم گفته بود اگر جنین کم داشته باشی بلاست نمیکنیم منم رفتم با دکتر صحبت ...

بیمارستان بهمن رو میگین؟ کدوم دکتر؟ من با عارفی اونجا بودم فقط ۲ تا جنین داشتم که ۵ روزه انتقال دادن و منفی هم شد

💚💖
ممنون عزیزم همچنین انقدر حساس هم نشو فقط بهشون بسپر که اصلا نگن من این هفته سه روز بیمارستان بودن ...

الهی عزیزم انشالله دیگه فقط برای زایمانت بری بیمارستان.

مرسی عزیزم چشم🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بیمارستان بهمن رو میگین؟ کدوم دکتر؟ من با عارفی اونجا بودم فقط ۲ تا جنین داشتم که ۵ روزه انتقال دادن ...

بله عزیزم برام خیلی عجیبه الان شما دوتا داشتین که بلاست کردن.من سر از کارشون در نمیارم.

بیمارستان بهمن رو میگین؟ کدوم دکتر؟ من با عارفی اونجا بودم فقط ۲ تا جنین داشتم که ۵ روزه انتقال دادن ...

دکترم رزاقیه

دارم فکر میکنم شاید رزاقی نمیزاره بلاست کنن

ممکنه همین باعث بشه ضخامت رشد نکنه؟  من دفعه قبلی و اکثر مواقع حتی بدون دارو ضخامتم بالا بود. ...

یعنی این دفعه رفتی هیسترو کردی و سپتوم تراشیدن ولی رفتی تو سیکل ضخامتت بالا نرفت؟ دکترت کی بود؟

سلام عزیزدلم دیربردنم دقیقا10بیهوش کردن الانم برگردوندن یکم درد دارم امازیادنه... منم پولیپ داشتم

سلام عزیزم ممنون میشم راهنماییم کنید منم پولیپ دارم میخواستم ببینم پولیپتون چند میل بود؟ قبل انتقال حتما باید پلیپ برداشته بشه؟ 

اهان درسته عزیزم یعنی فقط خداکنه که اینبارمامان شیم تایکم روحیه فرق کنه. من که تازگیا اصلا از زندگی ...

انشاالله واقعا این سری هممون جواب میگیریم🙏🙏🙏من بار دوم بود هیسترو میشدم و تاحالا ۲ بار انتقال افت بتا داشتم و یک بار سقط ۸ هفته و یک بار طبیعی حامله شدم و دوباره افت بتا این سری واقعا خدا کمکم کنه نی اخر جنین هام هست

خانمااا خواهشا لطفا جوابم بدین من هفته ۱۱ هستم از لکه بینی قهوه ای به ترشح قرمز صورتی تبدیل شد دوتا ...

حتما برو دکتر

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

عارفی معمولا زیاد تکیل نسشه جنین ذخیرت چند بود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم