2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
چقدر عالی اره الان چیکا جونم گفتن که اونا نمیگن خیالم یکم راحت شد خداروشکر. ایشالله شما هم بسلامتی و ...

ممنون عزیزم همچنین

انقدر حساس هم نشو

فقط بهشون بسپر که اصلا نگن

من این هفته سه روز بیمارستان بودن به جز شب اول دیگه اصلا بهم نگفتن ivfای هستی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید بعد از پانکچر که میگن روز دوم پریود ببیاید برای معاینه اون برا چیه ؟ من کلا جنین تشکیل نشد که ...

اره اگه اذیتی که حتما برو. ضرر نداره. وضعیت رحم و تخمدان بررسی میشه که اگه اب اورده بود یا هایپر شده باشی دارو ... بدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت رفتم پیش پریناتولوژیست دکتر شیرازی والا انقد ریلکس برخورد کرد غصم شد انقد عادی برخورد کرد گفت ...

خدازوشکر، چقد خوب که خیالت و راحت کرد، نمیدونم چرا بعضی دکترا حالیشون نیست که به زن باردار نباید استرس بدن، منم بتا زدم خیالم راحت شد 

وای من الان 2 هفتس رژیم رعایت میکنم خیلی سخته دیگه از گوشت و مرغ بدم اومده فقط دلم خوشه که دیگه زیاد نمونده اما قندم خداروشکر نرمال شده با رژیم و انسولین

حتما رعایت کن

خدارو 1000 بار شکر که همه چی اوکی شد برات خیلی نگرانت بودم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنونم از جوابت بسلامتی زایمان کنی هنوزم انوکساپارین میزنی؟  سزارین قراره بکنی؟  دکتر ...

مرسی عزیزدلم

آره عزیزم قراره سزارین بشم،هنوزم دارم انوکسارو، گفت چون استراحتی شدی باید تا اخر بزنی، تو این تاپیک همه جورشو داشتیم اما بیشتر 48 ساعت قبل عمل قطع کردن براشون

نگران نباش عزیزم انوکسا اثرش 24 بعد از بین میره

ولی اگه باز استرس داری بگو به دکترت که میخوام 1 هفته قبل عمل برام قطع شه، یه آزمایش خون میدی براساس اون دکترت تصمیم میگیره. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
کسانی که با وجود تزریق انوکساپارین سزارین شدن یکم از شرایطشون بگن لطفا من خیلی نگرانم خونریزی م زیا ...

سلام عزیزم

منم انوکسا میزدم و دو سه هفته قبل زایمان تبدیل به شبی ۱  هپارین شد. و یک شب قبل زایمان هم قطع شد. جفتم پایین بود و خطر خونریزی شدید داشتم اما اصلا نگران نباش

خیلی ها انوکسا و هپارین میزدن و مشکلی هم براشون پیش نیومده

دکتر من در نامه معرفی برای بستری در بیمارستان دستور رزرو خون رو داده بود. که خداروشکر نیازی نشد

ان شاء الله به خوبی و خوشی زایمان کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اره اگه اذیتی که حتما برو. ضرر نداره. وضعیت رحم و تخمدان بررسی میشه که اگه اب اورده بود یا هایپر شده ...

نه هایپر نیستم ،شکمم اب هم‌نیاورده ،مشکلی ندارم ،چون میخوام‌دکترمو‌عوض‌کنم‌ این‌دکتری که الان‌میخوام برم‌مسافرته خواستم بدونم این معاینه اگه‌ برای چیز دیگه ای غیر از انتقال هست همون‌دکتر قبلی برم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
غربالگري دوم ربطي به تشخيص سندروم دان نداره شما الان بايد سلفري يا همون nipt بدي اگه اون بزنه كم ريس ...

ممنون از راهنماییت سیلویا جونم 

من عدد ان تیم ۱/۹ بود و ریسکم ۱ به ۹۸ دکترم فقط حرف آمینو رو زد بهم 

با این ریسکم همون سلفری بدم خوبه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بنظرم اشتباه شنیدی  من خیلی رفتم اونجا روز انتقالمم فقط من و دو مرحله ایا که انتقال اولشون بو ...

نه اشتباه نشنیدم دکترم بهم گفته بود اگر جنین کم داشته باشی بلاست نمیکنیم منم رفتم با دکتر صحبت کنم که بلاست کنه گفت ما اصلا به بلاست اعتقادی نداریم و فقط جنین ها از بین میرن در حالی که شاید همون جنین سه روزه به بارداری ختم بشه.بعد من ازش پرسیدم یعنی برای هیچ کس بلاست نمیکنین گفت نه پروتکل اینجا اینه.حالا امروز با دکترم وقت دارم و بهش میگم که جنین شناس اینجوری گفته.

بازم ازت ممنونم 

شما اولین انتقالتون بود؟

ببخشید بعد از پانکچر که میگن روز دوم پریود ببیاید برای معاینه اون برا چیه ؟ من کلا جنین تشکیل نشد که ...

نه عزیزم نیاز نیست که بری. برای انتقال میگن که ببینن رحم خوبه یا نه ولی شما نیاز نیست بری. انشالله دفعه بعد کلی جنین برات تشکیل میشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه اشتباه نشنیدم دکترم بهم گفته بود اگر جنین کم داشته باشی بلاست نمیکنیم منم رفتم با دکتر صحبت ...

نه دوم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚