2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام خانما من به لطف خداامروزرفتم سه‌تا دونه برفی‌هام گذاشتم تو دلم وباخودم آوردم خونه انشاالله که ر ...

ان شاالله که جوجه هات سفت بچسبن به دلت😘😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها توروخدا هر واکسنی میگن بزنید من‌سه روزه بیمارستان بستری بودم ویروس جدید اومده گرفتم پدر ...

اه الهی مامان خانوم دیدم نیستی همش تو فکرت بودم گفتم مشغولی احتمالا. انشالله سلامت باشی عزیزم خیلیا دیگه رعایت نمیکنن کاش همه رعایت کنن.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت گلم عزیزم ی سوال شما میدونی ماهایی که میکرو هستیم حتما سزارین میکنن؟

نه عزیزم حتما نیست همینجا بودن دوستانی که طبیعی نی نی هاشونو بدنیا آوردن. اسم کاربریشون متاسفانه یادم نی ولی مطمئنم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام خانما من به لطف خداامروزرفتم سه‌تا دونه برفی‌هام گذاشتم تو دلم وباخودم آوردم خونه انشاالله که ر ...

به سلامتی عزیزم انشالله که دوتاش برات میمونه. منتظر خبرای خوبتم گلم. برات دعا میکنم گلم

سلام بچه ها کسی نیست ک مشکل شریان رحمی داشته باشه اینجا؟؟

من شریان رحمیم بالاترین حدتو محدوده مجازه از اول روزی یدونه اسپرین میخوردم دکترم فعلا چیزی نگفته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم حتما نیست همینجا بودن دوستانی که طبیعی نی نی هاشونو بدنیا آوردن. اسم کاربریشون متاسفانه یاد ...

مرسی عزیزم 

الهی عزیزدلم ایشالله زود خوب میشی من ازهمان روز خونریزی کردم. درداشم مثل پریودی وخشک شدن کمر.. ولی ا ...

به من فقط منع رابطه گفتن اصلا پله و چیز سنگین هم نگفتن تازه تراشیدن اون تورو چون سپتوم داشتم و پلیپ الانم یکم خونریزی دارم شدید نیست ولی دارم امروز ۳ روزه عمل کردم

عزییییزم.انشاالله مامان میشی عزیزم و باخبر بارداریت همه مارو خوشحال میکنی

سلام عزیزم ممنون به فکرم بودی والله امروز خونریزی و دفع لخته زیاد داشتم رفتم سنو کرد گفت هنوز کامل د ...

سلام پروانه جون خوبی عزیزم همش فکرم پیشته چیکار کردی عزیزم دفع شد ؟

اره بابا  عزیزم من شنیدم که بچه های میکرویی رو حتما سزارین میکنن حتی تو بیمارستان دولتی  ...

اهان چقدر خوب... وای نه بابا ول کن طبیعی رو, بعدش هزارتامشکل میاد ازجمله پارگی و افتادگی رحم

به من فقط منع رابطه گفتن اصلا پله و چیز سنگین هم نگفتن تازه تراشیدن اون تورو چون سپتوم داشتم و پلیپ ...

اع ماچقدر شبیه هم هستیم. منم سپتوم کوتاه وپلیپ داشتم. ولی توام رعایت کن دیگه, بخوای عکس کاغذی که توشتن برات بفرستم ببین. رعایت کنی بهتره. 

وای من عصر بشدت دیگه ازوضع خونه پکرشدم, افتادم به جون خونه تمیزکاری و... الان یکم زیردلم دردمیکنه😂😂

میگما مگه برای سپتوم رحم خراش میدن؟ من که ضخامتم خودش کمه. روز19که عمل کردم تازه شده بود7/2

سلام دوستان کمککککککک✔✔✔✔✔✔✔✔ دونور من تازه یک هفته است که پریودش تمام شده و دکتر برا اهدا به من تا ...

اینو حتما باید به دکترت خبر بدی اون بگه چی کار کنی

ولی با یه شب ال دی نخوردن نباید به این سرعت پریود بشه وقتی هنوز ۲۰ روزم از قبلی نگذشته، ممکنه لکه بینی باشه

شایدم حتی ال دی بهش نمیسازه

به هر حال دکتر باید نظر بده از این به بعد چه کنین

سلام بچه ها توروخدا هر واکسنی میگن بزنید من‌سه روزه بیمارستان بستری بودم ویروس جدید اومده گرفتم پدر ...

ای بابا چقدر اذیت شدی😕

خداروشکر که از سرت گذشت، ایشالا از این به بعد همشو با سلامتی بگذرونی🙏