2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
نگفت چ دارویی باید مصرف کنی

راستی مکملارو میخوری؟؟من ال کارنتین با ال آرژنین مولتی ویتامین ویتامین ای رو میخورم راستی اینوفولیکم میخورم دلم میخواست فرتیل سی ام باکیوتن بگیرم دیگه وسعم نرسید

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبید  من سه هفته پیش انتقالم منفی شد دیگه هم جنین ندارم اگه بخوام دوباره پانکچر ب ...

عزیزم متاسفم حداقل بزار دوتا سه پریودی بگذره رو خودتم کار کن مکملارو بخور تا انشاءالله جنینای خوبی برات تشکیل بشه

راستی مکملارو میخوری؟؟من ال کارنتین با ال آرژنین مولتی ویتامین ویتامین ای رو میخورم راستی اینوفولیکم ...

باورت میشه بگم خیچی نمیخورم🙄🙄🙄گفتم شروع کنم ال ارژنین بخورم هی صبحادیر بیدارمیشم.کیوتنم پنجشنبه برم بیرون بگیرم.اینوفولیک روزی چندتامیخوری چقدخریدیش؟

سلام دوستان خوبید  من سه هفته پیش انتقالم منفی شد دیگه هم جنین ندارم اگه بخوام دوباره پانکچر ب ...

انشاالله خداحاجت روات کنه گلم بنظرمن تا عیدصبرکن هم از لحاظ روحی هم جسمی آماده بشی تواین مدت هم کم‌کم همسرت راضی کن تا دوباره شروع کنی سعی کن به‌زورراضیش نکنی که بخواد مقاومت کنه آروم آروم جلوبرو عزیزم تواین مدت هم تقویت کن خودت وهمسرت انشاالله که خیرباشه برات و نتیجه خیرببینی موفق باشی گلم

باورت میشه بگم خیچی نمیخورم🙄🙄🙄گفتم شروع کنم ال ارژنین بخورم هی صبحادیر بیدارمیشم.کیوتنم پنجشنبه ب ...

نه بخور خوبه.اینوفولیک۱۹۶هزارتومن خریدم

باورت میشه بگم خیچی نمیخورم🙄🙄🙄گفتم شروع کنم ال ارژنین بخورم هی صبحادیر بیدارمیشم.کیوتنم پنجشنبه ب ...

راستی اینوفولیکو روزی یه ساشه میخورم

راستی اینوفولیکو روزی یه ساشه میخورم

من نزدیک یکساله ک کیوتن میخوردم روزی یه دونه دیگه دوماهه نخوردم کیتامین دی هم هفته ای بکی میخورم.اینوفولیک براتخمدانه من ک فعال نیست براچی بخورم🤣🤣🤣ال ارژنین روزی ۳تامیخوری؟ ازفردا باید بخورم دیگه

عزیزم😘😘😘واقعا انقدمخارج زیاده ک هی دنبال راهیم ک کمترش کنیم.منم چهارشنبه بعدی میرم .من ۲۳ ب اونطر ...

گلی یعنی روزدوم نمی‌خوای بری سونو؟ ولی فکرکنم دوم پری بایدبری سونو بشی که اوضاع رحم واندومترت ببینه دکترت که استرادیول برات شروع کنه فکرکنم توسیکل انتقال هستی دیگه درسته؟