2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046100 بازدید | 684498 پست
وای خیلی متاسفم انشالله خدا ب زودی دامنت سبز میکنه و این روزا یادت میره اینو حضرتی گفت؟؟؟

اره حضرتی گف

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدنش كه ميشه به شرطي كه خلوت باشن.يكي از دوستام وقت گرفت و رفت مشاوره ولي الان اصلا جواب تلفن نميدن. ...

دکترت کیه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نمونه داد. دکتر گفت dfi بالای ۳۰ باید تسه بشه برا همسرم ۲۴ بود

دکتر پویانم میگه زیر سی خوبه چند تا جنین شد واست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چقد شانس رو میبره بالا؟ منم این ماه خراش رحم دارم و ماه بعد پی ار پی و انتقال

عزیزم وقتی یکی دوتا انتقال متاسفانه منفی میشه دکترا همه ی راه ها رو که حتی 1 درصد هم شانس و بالاببره انجام میدن، همون خراش هم خیلی تاثیر داره چون میگن جنین به سمت اون خراش کشیده میشه و لانه گزینی میکنه 

ایشالله که با این انتقال صاحب یه دوقلوی خوشگل بشی عزیزکم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم فعلا دیشب و امشب سرم ۱لیتری زدم حدود ۵ لیترم اب خوردم فردا میرم دکتر پریناتولوژیست دکترم ...

میخواستم بگم گوشت یا مرغ میپزی آب اونا هم عالیه بخوری، اصلا نگران نباش بالا میره، کاربر s28 هم اونروز میگفت مال اون 90 یا 80 بوده و باسرم و مایعات سری رفته بالا، مال منم خوب رفت بالا با همین چیزا، فقط استرس نداشته باش که اون خودش بدترین چیزه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره خواهر جون بلاخره با هر بدبختی بود یکی رو پیدا کردم بیاد خونه ناشی بود بلد نبود رگ پیدا کنه ..... ...

خوب خداروشکر که انجام دادی، 

خداروشکر دیگه قهوه ای میشه قطع میشه فقط خیلی استراحت کن تا 12 هفته بذار جاش حسابی محکم شه

قربونت برم خواست خدا بود خودت سوال کنی منم که میبینم یکی حامله شده انقد ذوق زده میشما که حد و حساب نداره 😂😂 دیدمت اصلا بال درآوردم الهی به سلامتی بغلش کنی

وای‌خداخیرت‌بده رفتم‌‌نگاه‌کردم‌دیدم‌فاکتورهای‌انعقادی.. عزیزم‌نمیدونی‌اینایی‌که‌قرمزنوشته‌کدوم‌فا ...

خواهش میکنم،یکیشونpai-1  یکیشونمACe-1

با اسپرین و انوکسان مشکلت حل میشه ان شالله

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

چرا تو این مملکت هیچ کس دلش به حال ما نمیسوزه، ما برای کاریوتایپ همسرم یک میلیون و سیصد دادیم، هم از ازمایشگاه ارامش پرسیدم و هم از ازمایشگاه مام

الان زنگ زدم ازمایشگاه بهار میگه تاییدیه تامین اجتماعی بیاری میشه هفتصد😐😐😐😐

چرا تو این مملکت هیچ کس دلش به حال ما نمیسوزه، ما برای کاریوتایپ همسرم یک میلیون و سیصد دادیم، هم از ...

میگم نکنه تامین اجتماعی برای درمان ناباروری هم پول بده🤔🤔🤔کسی تا حالا پیگیر نشده؟

حتما عزیزدلم😍😍😍 آره گلم ممکنه ان شاالله این دفعه وارد سیکل شدی مثبت بشی نگران ضخامتت نباش درست ...

ایشالله که دیگه مثبت شن فسقلیا ومنوخون جیگرنکنن. 

اره همرو دادم وقراره قبل انتقال اینترالیپید تزریق بکنم