2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

بچه ها کسی امپول پیورگان زده  این خوبه یا پرو گوریس ؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم prp خون خودتو میگیرن پلاسماشو جدا میکنن مثه معاینه و شست شو رحم تزریق میکنن به رحم، درد نداره ...

چقد شانس رو میبره بالا؟

منم این ماه خراش رحم دارم و ماه بعد پی ار پی و انتقال

😉

والا همه همینیم، من که تو این یه سال هم یه مدت برای خودم کنسر اندومتر داشتم و گریه میکردم ، یه مدت ه ...

فک کردم فقط خودم خلم 😂😂😂

میدونی چیه 

بنظر من یکی از مهمممترین عوارض نازایی خودبیمارپنداری هست 

چون خودبیمارپنداری اخرین مرحله نازایی هست 

با نازایی شکه میشیم بعد افسرده بعد بیخیال بعد خودبیمارپندار 

منکه بعد ازنازایی دااااغون شدم از دست خودبیمارپنداری

انشالله جواباشونم خوب باشه عزیزم. باشوهرم دعوام شد شدیدا زدمن مریضو.  دیگه واقعاکاش میشدطلاق ب ...

ببخشش اگر بار اولشه  ....نازایی ادم رو کلافه میکنه وعصبی

ایشالا که مشکلتون حل بشه به بهترین نحو

سلام عزیزم خوبی؟نی نی چطوره؟😍

سلام عزیزم قربونت اونم خوبه😍مرسی عزیزم

شما خوبی چخبر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر همیشه خوب باشید عزیزدلم نه هنوز جواب آزمایشو زده بود ۹ آذر آماده میشد منم برا چهارشنبه وقت ...

نه عزیزم فک نکنم موردی باشه واسه من که فقط آزمایشارو دید طول سرویکسم چون کوتاه بود واسه هفته ۱۶ سونو نوشت

عزیزم دکترت اجازه مسافرت داده بهت؟سرویکست خوب بود؟

آخه من هر دفعه ای که میرم دکتر کلی سفارشم میکنه میگه مواظب باش چند ماه صبر کن حیفه بعد این همه زحمت خدایی نکرده اتفاقی بیفته منم که خیلی میترسم از من بدتر شوهرمه منو تا سر کوچم نمیبره😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب قبل پانکچر سینافکت رو میدن ؟

نمی دونم عزیزم من سیکل پانکچرم ۱۵ روزه بود نداشتم

ولی انتقال اولم سیکلم ۴۵ روزه بود داشتم

سارا جان تو قبل پانکچر سینافکت استفاده کردی ؟

نه عزیزم نداشتم