2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
کسیو دیدی فیبروکیسیتیک باشه مشکلی واسش پیش اومده؟  تو سونو من گفته تغییرات فیبروکیستیک خفیف.&n ...

من سینه هام کیست داره با اجازه جراح سینه توی سیکل انتقال هستم دکترم گفت درصورت حاملگی هم باید ۶ ماه بعد بیای سونوی سینه و تحقیق زیاد کردم تا دو سه ماه داروهای هورمونی مشکلی برای سینه نیست شاید سایز کیست سینه را بزرگ کنه ولی همیشه همیشه باید تحت تظر جراح سینه باشی این چکاپ سینه از واجباته برای همه خانم ها

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
نه تازه امروز برده بودم بینم دکتر تایید میکنه یا نه ماه دیگه میخوا شروع کنه داروهای پانکچر رو من ر ...

فدات شم کیفیت مهم تر از تعداده

برای من کلا 5 تا تخمک داد هر  تا جنین آ شد و با اولین انتقال بی بی مثبت شده فعلا

ان شالله برات خیر باشه

جنین شناس هم مهمه . خیلی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت بخیر بچه ها تروخدا هر کی پیامو میبینه کمکم کنه یه دونر بردم سونو امروز نه پریودش بود بدون ...

سلام منم دونر داشتم ولی اصلا یادم نمیاد چند تا داشت،اگه دکترت تایید کرد خوبه همینو انتخاب کن

ببخشید مراکز خودشون تخمک اهدایی نمیدن ؟ حتما باید دونر رو خود شخص پیدا کنه ؟

ببخشید من جوابت را میدم

خیلی ها مثل من تخمک ناشناس نمیخوان.

روز پانکچر با همسرم محرمیت خوندیم براشون

مرجع ما طور دیگه ای اجازه نمیداد و خودمون هم نخواستیم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
ببخش عزیزم هی مزاحم شما هم میشم، اره میوه هم می خورم برای میان وعده، لیموشیرین و پرتقال و سیب خوردم ...

توروخدا این حرفارو نزن، دیگه راهیه که من دارم میرم متأسفانه خوشحال میشم کمک کنم ایشالله که بری دکتر و بگه اصلا مشکلی نیست، اما اینکه رعایت میکنی خیلی خوبه

اما نذار بچه گرسنگی بکشه ها، هربار ضعف کردی حتما یه چیزی بخور

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزدلم ممنون اره واقعا خوب بود البته کنارشما جرات داشتم واسترسم حداقل بود این بارمثلا ودیگه گر ...

الان به خاطر 3 هفته خونریزی داری غصه میخوری یا سه هفته ای که منع شدی؟؟؟؟ 😂😂

نه بابا 3 هفته اصلا نمیشه همون 1 هفته نهایت 2 هفته ولی نزدیکی داشته باشی ممکنه دوباره لکه بینی پیدا کنی 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه فدات شم یه دونه اس الهی که دوقلو میاد تو دل شما و۹ ماه دیگه بغلشون میکنی 

انشالله نینی شماهم سالم بیاد بغلت ممنون از دعای خوبت

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
دکتر گفته تا سه ماه حتما باید بمونی ....ایشالله بعد از سه ماه ببینیم چی میشه گلم ....توکل به خدا

ایشالله به سلامتی، سرم رو زدی؟ لکه بینی قطع شد؟ 

زدم پررنگ تر شد دیشب سالگرد ازدواجمون بود. از قبل قرار گذاشته بودیم شام بریم بیرون. بی بی چک را کاد ...

اااااای جاااانم. چ عاااالی. ان شاالله زیر سایه عشقتون بزرگ شون کنین  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم من اینقدر سختی کشیدم حالا که خدا بهم عنایت کرده و باردار شدم باور نمیکنید حتی برای حالت ...

آره واقعا درست میگی

من قبلنا که میومدم بچه های باردار میگفتن تهوع دارن، میگفتم یعنی میشه منم یه روز...والا چقدر گناه داریم آرزو تهوع داریم  

ایشالا برات راحت میگذره

وای بیشور انقد صدری منو ترسوند🥲🥲 بهم گفت ختم بارداری باید بدیم ولی خوب بچه نمیمونه تحمل کن اب بخو ...

دیدی گفتم چیزی نیست قربونت برم، خداروشکر 

اگه میتونی حتما بستری شو بذار یه سره سرم بگیری 

نگران نباش بالا میره، آب خالی برات سخته یه شربتی که طمعشو دوست داری بگیر، 1،2 قاشق بریز تو 1 لیتر آب بذار فقط طمع بگیره که بتونی راحت بخوری حداقل باید 12 تا بخوری 

بچه ها کرفس و اب هویج برا چی بده؟ من اون چند روز خیلی اب هویج خوردم یکی دو بارم خورشت کرفس. نکنه ضخا ...

اینو که بچه ها گفتن بهت دیگه من نمیگم

ولی آلا جون میخواستم یه چی بهت بگم، من پارسال دی پانکچر کردم، چند بار انتقالم عقب افتاد تا مهر انتقال دادم، الان که به عقب نگاه میکنم میبینم چقدددددر برام خیر شد این عقب افتادنه!! ایشالا برای شمام قراره اندفعه مثبت بشه که هی عقب میوفته که زمان مناسبش باردار بشی به امید خدا