2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم پس باهمیم😍😍😍😍منم انتقالم ماه بعد .اصلا فکرای منفی نکن ماامسال مادرمیشیم

توکل بخدا. والا از وقتی پروانه رو فهمیدم استرس گرفتم. تازه یه نفر دیگه هم تو مطب که بعدش دچار مشکل شد 😔😔😔😔

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

سلام‌بچه ها خوبین...بچه‌هااا کسی انتقال دومرحله ای داشته؟؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد از پانکچرام و انتقالم رفتم سونو دادم گفت فیبروکیستیک شدی و کل سینه حالت کیستیک طوره اما ...

ببخشید مگه این داروهای ای وی اف چی هستن؟ 

من چندین دوره لتروزول و سیناف اف و hcg زدم، اینا رو میگی، واقعا نمیدونم 😦

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
بیا از خودت خبر بده💜

منفی شدم ولی دکتر گف چون لک دیدی احتمال زیاد لانه گزینی کرده بود واسه همون واسم آزمایش آپکا و سی دی مارکر نوشت

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
توکل بخدا. والا از وقتی پروانه رو فهمیدم استرس گرفتم. تازه یه نفر دیگه هم تو مطب که بعدش دچار مشکل ش ...

منم اینجوری شدم اماقرارنیست ک همه این تجربه تلخ رو داشته باشن یادوباره براشدن تکراربشه.مثبت فکرکن 

من بعد از پانکچرام و انتقالم رفتم سونو دادم گفت فیبروکیستیک شدی و کل سینه حالت کیستیک طوره اما ...

قبلش بودی احتنالا فیبروکیستیک

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شایدم حس من اشتباه می‌کنه و خیلی حساس شدم 

حساس شدی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها دکتر به من گفته دوم پریود بیا یعتی میخاد الدی بده ؟من چون این ماه نمیخام برم ولی بدونم الدی میخاد بده میرم 

سه شنبه باید آز بدم.روز چهاردهم انتقالمه.استرس گرفتم.اگه میتونید لطفا برام یه صلوات بفرستید.خیلی سخت ...

انشالله حاجت روا بشید.وباجواب مثبت ازمایشتون همه ماروخوشحال میکنید.

میتونم بپرسم مشکلتون چی بوده که آی وی اف کردید؟

آره واقعا راست میگی منم همینو راضی ام 9 ماه بخودم همه سختی بدم ولی زحمتم هدر نره اصلا هم به هیچی میل ...

عزیزم ایشالا زود زود این روزا بگذره برات برسی به روزای بی تهوع و پر اشتها     

منم با اینکه اولش هیچ علامتی نداشتم الان چند وقته خیلی سخت غذا میخورم، خسته شدم والا

بچه ها دکتر به من گفته دوم پریود بیا یعتی میخاد الدی بده ؟من چون این ماه نمیخام برم ولی بدونم الدی م ...

عزیزدلم رفتنش که ضرر نداره برو اگه خواست از این ماه شروع کنه بگو نه ماه دیگه میام اگه خواست ال دی بده که چه بهتر

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍