2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
مرسی گلم . باشه اصلا آزمایشگاه معمولی نمیرم 

عزیزم حتما بیمه برو برای کاریوتایپ اگه قرار شد که بدی چون الان هم یکی از دوستان بیمش آسیا بوده قبول کردن انگار قانونش فرق کرده با زمانی که من دادم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به اونا اصلا ربطی نداره که بخوان بخندن یا نخندن، اصلا بهش فکر نکن، بدن ما بیچاره این همه داروی ...

یه دنیا ممنون از دلداریت گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

منم الان از آزمایشگاه اومدم آپکا دادم انشالله که لنفو دوباره نیاز نباشه دعا کنین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزم اخه نوشته قاعده اور🤔 داخل خورشتش زیاده خوب نمی دونم واقعا قاعده اور هست یا نه من کمشو ک ...

ببین اون کاری رو بکن که دلت باهاش راحته

اگر بخوری بعدش استرس بگیری که نکنه چیزی بشه و ... به نظرم نمیرزه به استرسش، یا مثلا بیشتر گوشت و آب خورشت رو بخور با چند تا تیکه کرفس که زیادم نشه استرس بگیری

میگم من خودم تغذیه معمولی ام رو ادامه دادم زرشک و زعفرون تو غذا رو هم خوردم فقط کمتر از همیشه که حسم خوب باشه😁

خب خداروشکر اره دکترمم گفت هرچی میخوای بخور فقط بمونه اون تووو😂😂 گفتم فقط پاستیل میمونه گفت اشکال ...

عزیزززم نوش جونت😍

ایشالا زود زود برسی به هفته های کم تهوع تر یه پرس غذای کامل بزنی بر بدن، چه لذتی داره اون غذا اونوقت😁

سلام گلم، من هفته 24 لکه بینی پیدا کردم رفتم دکتر سونو کرد گفت باید بستری بشی اب دور جنین رو نگاه کر ...

ایشالله بسلامتی خداروشکر که مشکلی نبوده. آنومالی دوم چی هست؟  من ۲۲هفته ام شما جلوتری از من .آنومالی دوم دقیقا هفته چندمه؟ بمن دیروز مطب دکترم بودم گفت برو یکماه دیگه بیا برای چکاپ حرفی از آنومالی دوم نزد ننوشت برام دیروزم که سونو کرد که قلبو چک کنه هیچی از مایع دور بچه نزد فقط گفت اوکیه خوبه پاشو 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام دخترا خوبین صبح پاییزیتون بخیر من دیروز رفتم دکتر برام آزمایش تیروئید و تکرار کرد  اما ی ...

ببین ما انقدر هورمون استفاده میکنیم و انقدر تحت فشار روحی هستیم تو این پروسه که واقعا حساس تر میشیم به همه چی، حقم داریم شرایطمون سخته!

ولی والا هیچیش خنده دار نیست، مگه کسی به بیمارهای دیگه میخنده که به ما بخنده، اگرم دکترت خندیده ببخشید خیلی بی جا کرده، اون غیر حرفه ای و اشتباه عمل کرده نه تو

ولی بیا فرض رو بذار رو این که اونا داشتن به چیز دیگه میخندیدن، وگرنه که اونا هر روز کلی عین ما میبینن، حتی اگر خنده دار هم بودیم دیگه برای اونا لوس میشدیم نمیخندیدن😂

😂😂😂 منم مامان خودم و مامان همسرم همینو میگن! ببین ما یه کمم شرایطمون خاص تره، بالاخره با سختی ح ...

آره واقعا راست میگی منم همینو راضی ام 9 ماه بخودم همه سختی بدم ولی زحمتم هدر نره اصلا هم به هیچی میل و رغبت ندارم بخورم هر چی هم میخورم به زور و با تهوع چه برسه باینکه بیام ممنوعه هارو بخورم 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام عزیزم شما سرم اینترالیپید داشتین؟

سلام بله عزیزم

یکی روز قبل انتقال

یکی روز مثبت شدن 

یکی هم یکماه بعد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ببین ما انقدر هورمون استفاده میکنیم و انقدر تحت فشار روحی هستیم تو این پروسه که واقعا حساس تر میشیم ...

ضد ضربه شدیم دیگه بخدا باید نیمه پر لیوان و ببینیم دلمون خوش باشه 

بخندیم خودمون هم بلکه روحیه مون هم وا بشه .😂😂😂😂

چه بیمارستان باحالی چقد اهمیت دادن به هیسترو کن که رفتم انگار میخواستم برم سرم بزنم😂همینجورم بعدش ...

منم همینطور

همه جا همینجوری

اون بیمارستان شلوغش کرده😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه، اصلا اشکالی نداره خود هویج آب هویج نباید بخوریم

عزیزم مربای هویچ میتونیم بخوریم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی