2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
دکتر گفته تا سه ماه حتما باید بمونی ....ایشالله بعد از سه ماه ببینیم چی میشه گلم ....توکل به خدا

عزیزم مباااارکه باردار شدی😍خیلی خوشحال شدم برات.تبریک میگم بلاخره محمدکوچلو اومد😍

سلام عزیزم، من مرکز یزد رفتم همه هزینه ها رایگانه، فقط دارو و سونو که هر بار میری برات هزینه میفته، ...

سلام عزیزم. لطفا شماره مرکز یزد رو به من میدی و اینکه چطوری باید نوبت بگیرم.؟ سایت یا پیج اینستاگرام دارند؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم دلم. آره خدا رو هزاران بار شکر میکنم. انشالله خودتم یه زودی مامان میشی. به نظرم تهران بهت ...

بیمارستان عرفان دولتیه؟ هزینه ها چطوره؟ لطفا شماره تماس و نحوه نوبت گرفتن رو بهم میدی

ممنونم جواب دادی گلم. استرادیول رو یهویی قطع کردی؟ ب من گف ی چند روز 2 تا کن بعد یکی بعد قطع کن پری ...

من روزی سه تا میخوردم، یک دفعه قطع کردم😐ماما حرفی نزد ، شاید شرایط شما فرق داره

سلام. ببین از نظر من تهران خیلی بهتره. ما شوهرم الیگو اسپرمی بود. یزد بهمون گفتن اصلا نمیتونین بچه خ ...

ممنونم عزیزم جواب دادی. الیگو اسپرم یعنی چی؟ من همسرم مشکل واریکوسل داره و اسپرم شکست کروموزومی داره. به نظرت رویان برم؟ هزینه های رویان چطوریه؟ لطفا شماره تماس و نحوه نوبت گرفتن تو رویان رو بهم میدی 

دخترا از پروانه چه خبر 

خبر دارین 

از طوطیا چه خبرا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
تهران مام و بهمن خوبن  دی خف ای اول بیارین پایین هر چند سختههه

ممنونم عزیزم. دی اف آی خیلی سخت پایین میاد. بخصوص اگه واریکوسل باشه. خودمم مام رو پیجش رو از اینستا دنبال می کنم ولی همه میگند خیلی هزینه ها بالاس. به نظرت پیش کدوم دکتر خانم و آقا برم اگه رفتم اونجا

ممنون فداتشم الحمدلله بهترم یکم دردهست اماطبیعیه دیگه..خونریزیم ازالان کردم. بیشتر از اینکه الکی نگه ...

شمارو چرا انقدر نگه داشتن کدوم مرکزی ؟ بیمارستان بهمن صبح انجام میده ظهر مرخص میکنه