2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
پاپیون شما مشکلت چیه ؟ کاریوتاپ مام دادیم  همین طول کشید میخاستم بگم

والا میخوام ivf تعیین جنسیت کنم اگه خدا بخواد . جلسه اول اینارو برامون نوشت . سابقه سقطم ندارم 

کاریو تایپ چیه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😁😁آخه هیسترو خیلی خوبه حالا ببین اینبار مامان میشی. الهی آمین. بگو حتما برات خراش بده. 

ای جانمممممم وای به به چه حرفی زدی دلنشین یعنی لحظه ای همه ترسا واسترساموشست وبرد.الهی امین برای هممون توکل بخدای بززگ

باشه اره بچه هام میگفتن گفتم دکترو ببینم حتمابهش میگم خراش درد داره فقط? 

والا میخوام ivf تعیین جنسیت کنم اگه خدا بخواد . جلسه اول اینارو برامون نوشت . سابقه سقطم ندارم  ...

هیچی انجام بشه خوبه ،بچه داری پس

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

ما چون باردار نمیشدیم ای وی اف سقط شد با اصرار خودم دادم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ای جانمممممم وای به به چه حرفی زدی دلنشین یعنی لحظه ای همه ترسا واسترساموشست وبرد.الهی امین برای همم ...

ای خدا مهربون وای به حالت فردا بیای بگی خیلی راحت بود دختر جون در حین همون بیهوشی برات خراش هم میده اصلا نمیفهمی. منو بگو بدونه بیهوشی میخواد برام خراش بده اصلا عینه خیالم نیست به عشق نی نی من از یه زخم کوچیکم میترسیدم الان واسه خودم شدم شجاع

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آهان . پس روال کار همینه

آره فدات شم. به سلامتی انشالله همه چی عالی برات پیش بره. فقط ال دی رو حتما راس ساعت بخور ساعت تنظیم کن. سینافکت هم من صبح ساعت ۸:۳۰ میزدم یعنی دکتر گفت صبح بزنی بهتره. آب زیاد بخور 

آره یه دختر دارم خداروشکر . 

عزیزمممم

ای خدا مهربون وای به حالت فردا بیای بگی خیلی راحت بود دختر جون در حین همون بیهوشی برات خراش هم میده ...

ایشالله که وای فردابیام بگم دردنداشت وبیوفتیدبه جونم😉😉

ای جان چه مامان قوی هستی توقربونت برم. ایشالله برای هممون خدابسلامتی نی نی های نازبده. 

باشه پس بهش میگم خراشم انشالله دیدمش

ایشالله که وای فردابیام بگم دردنداشت وبیوفتیدبه جونم😉😉 ای جان چه مامان قوی هستی توقربونت برم. ایش ...

خدا نکنه جونم. انشالله میای میگی حالا ببین. الهی آمین 😘😘😘

آره فدات شم. به سلامتی انشالله همه چی عالی برات پیش بره. فقط ال دی رو حتما راس ساعت بخور ساعت تنظیم ...

مرسی عزیزم از راهنماییت . گفت جواب آزمایش خون (آزمایشی که گفت محله خودتون انجام بده ) رو برام‌ بفرست با واتساپ‌. فک کنم مکمل به اون دلیل ننوشته

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشاالله مشکل نابارویتون چیه 

من همسرم ضعیف بود اسپرمشون. دو بار بارداری خارج رحمی داشتم برا همین اومدم ای وی اف کنم. ی بار منفی شد الان بار دومه که بخوام انتفال بدم. این وسط منم معلوم شد اپکام پایین بوده و مشکل انعقادی داشتم که لنفوسیت کردم و انوکسا میزدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱