2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
سلام به دوستان عزیز، خانمای باردار یه سوال دارم، هفته 26 هستم، آزمایش قند ناشتا تو رنج بود و 81 بود ...

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه منم ازمایش دادم قند ناشتا ۷۸ یه ساعت بعد ۱۴۰ بعد دوساعت ۸۸ که دکتر گفت خوبه و خدارو شکر مشکلی نیست من سر بارداری قبلیم دیابت بارداری داشتم وحتی بیمارستان بستری شدم اون موقع قندخونم بعد خوردن محلول به بالای  ۱۸۰ میرسید که مجبور شدم تحت کنترل باشم و بهم بعد مرخصی از بیمارستان رژیم خاصی دادن مثلا دکتر تغدیه با توجه به قد وزن اون زمانم برام رژیم نوشت مثلا نون لواش فقط یه کف دست یا برنج فقط ده قاشق که دکتر گفته بود با چنگال بخورم که گرسنه نمونم غذاهم فقط به صورت کبابی بود بعد نون هم گفته بود نون جو بهتربود برای شرایطم بعد اب انار میوه هم فقط انار و خیار می خوردم مال شما هم فک نمی کنم بالا باشه فقط یکم بیشتر رعایت کن البته رنج ازمایشگاه باهم فرق میکنه میگم برای شما سونو وزن نوشته یا نه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان اهوم دعاکن قوی باشم تاهمینجاشم بادلداری های شماهااومدم بستری شدم. شبهای بیمارستان چقدردلگیره. ...

آخی عزیزم آره بیمارستان حس بدیه انشالله که هیچ کس گذرش نخوره. البته ما داریم برای نی نی میریم خوشحال باش چقد من دلم میخواست هیسترو کنم ولی دکترم قبول نکرد من الان حسرت تو رو میخورم 🤭

تازه فردا بهوش اومدی همش بخواب واسه خودت لذت ببر بابا من بعد پانکچر خیلی حال داد خوابیدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
  • بچه ها پاپ اسمیر میدن شماهم بعدش لک میشین حتی اون پنبه نمونه که فرستاد ازمایش هم خونی شد از من 
و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آخی عزیزم آره بیمارستان حس بدیه انشالله که هیچ کس گذرش نخوره. البته ما داریم برای نی نی میریم خوشحال ...

الهی امین ادم چه مریضا که نمیبینه خداشفابده همرو. 

ای خواهرکجای حسرت منومیخوری😂😂چی داره مگه بگیر بخواب خونت راحت. خداکنه دیگه پای اینهمه درد واسترس وزحمتها اینباربمونن وروجکها

آره معمولیه

مرسی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

ژنتیک داده 

اسپرموگرام و دی اف ای داده

پاپیون شما مشکلت چیه ؟ کاریوتاپ مام دادیم  همین طول کشید میخاستم بگم 

الهی امین ادم چه مریضا که نمیبینه خداشفابده همرو.  ای خواهرکجای حسرت منومیخوری😂😂چی داره مگه ...

😁😁آخه هیسترو خیلی خوبه حالا ببین اینبار مامان میشی. الهی آمین. بگو حتما برات خراش بده. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤