2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
برا شمام کاشت بود؟

بله برای من برای پانکچر کاشت بود که روز قبل که مشاوره بیهوشی رفتم گفت فقط پا رو پاک کنی کافیه، 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم، یه سوال دارم من هفته 26 ام، تست تحمل گلوگز دادم، اول ناشتا(10ساعته) خون گرفتن بعد پودر ق ...

حتما دکتر متخصص داخلی برو عزیزم نگرانم نباش 

انشالله که برای شما با رژیم کنترل میشه، 

قند خیلی نامرده، الانم انقد زیاد شده جتی با اینکه انقد رعایت میکنیم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بالاس متاسفانه، قند من 167 بود 1 ساعت بعدش و 2 ساعت بعدش 180 عزیزم والا من رفتم متخصص داخلی و دی ...

قند ناشتا نرمال بود زده 81، یعنی امکان داره گلوکز هی بالاتر بره؟ آنقدر نون کم خوردم با شام که شکمم قار و قور می کنه، روزانه 4 تا رطب می خوردم اینم ناچارم نخورم، وای تحمل گشنگی رو ندارم، اینجوری اصلا نمیشه چیزی خورد  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
حتما دکتر متخصص داخلی برو عزیزم نگرانم نباش  انشالله که برای شما با رژیم کنترل میشه،  قن ...

باشه عزیزم، حالا قراره با متخصص غدد مشورت کنم، ممنون از راهنماییت گلم.

چرا کنسل کردی گلم؟ هنوز همه پیامهارونخوندم

ضخامتم متاسفانه بالا نرفت. پنجشنبه 7/3 بود و امروز 6/2  شد و پایین اومد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله برای من برای پانکچر کاشت بود که روز قبل که مشاوره بیهوشی رفتم گفت فقط پا رو پاک کنی کافیه، 

چ جالب الان دارم میشنوم چرا باید پاک بشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قند ناشتا نرمال بود زده 81، یعنی امکان داره گلوکز هی بالاتر بره؟ آنقدر نون کم خوردم با شام که شکمم ق ...

قند دوساعت بعدت نرمال بود؟ قند ناشتا من 101 بود، اونم تو رنج نرمال نبود

راستی 3 تا چیز ممنوعه دارم تو رژیم ماکارونی سیب زمینی و الویه و کتلت اینا میگفت اصلا 

پروتئین بخوری سیر میشی، اول فکر میکردم گشنم میشه اما الان که دارم رعایت میکنم میبینم نه ضعف نمیکنم،اگه دکترت گفت رژیم غذایی حتما پیش متخصص تغذیه رژیم بگیر، سرخود کم نکن غذات،

برای من 3تا میان وعده هم گذاشته مثلا 1 لیوان شیر

یا همون بادوم و پسته و میوه 

نوشته درصورت ضعف 2 کف دست لواش با پنیر که من واقعا بعد انسولین یه ضعفی میکنم که حد نداره

چ جالب الان دارم میشنوم چرا باید پاک بشه؟

ناخن نباید لاک داشته باشه که اگه موقع عمل ناخن کبود شد میفهمن کمبود اکسیژن هستش و یکی هم اینکه دستگاهی که وصل میکنن به انگشت که میزان اکسیژن خون و اندازه میزنه با لاک و کاشت کار نمیکنه

قند دوساعت بعدت نرمال بود؟ قند ناشتا من 101 بود، اونم تو رنج نرمال نبود راستی 3 تا چیز ممنوعه دارم ...

قند یک ساعت بعد فقط داشتم، ناشتا 81 هست، یک ساعت بعد از خوردن پودر قندی 146، وای کتلت هم نمیشه خورد، شام هم الان کتلت خوردم  

یعنی چی؟! باید چیکار کنی؟ 

نمیدونم منم گیج شدم 6ماهه واسه انتقال میام ومیرم میگفت رحمت نظم نداره نمیدونم یعنی چی

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
قند یک ساعت بعد فقط داشتم، ناشتا 81 هست، یک ساعت بعد از خوردن پودر قندی 146، وای کتلت هم نمیشه خورد، ...

اا پس از من چرا 2 ساعت بعدم گرفتن؟ 🤔🤔

من مامانم حواسش نبود پریشب کتلت درست کرد من گفتم ولش کن حالا یه دونه کتلت چیزی نمیشه قند بعد غذام و گرفتم شد 140😔😔حالا امشب و بخور نوش جونت از فردا دیگه ماکارونی و سیب زمینی رو کلا از وعده هات حذف کن تا بری دکتر ببینی چی میگه انشاالله که خیره 

ناخن نباید لاک داشته باشه که اگه موقع عمل ناخن کبود شد میفهمن کمبود اکسیژن هستش و یکی هم اینکه دستگا ...

چ جالب. ممنونم  

اا پس از من چرا 2 ساعت بعدم گرفتن؟ 🤔🤔 من مامانم حواسش نبود پریشب کتلت درست کرد من گفتم ولش کن حال ...

ممنون عزیزم، برای 8 هفته هم فقط یک ساعت بعد گرفتن، روال کار آزمایشگاهه انگار اینجوریه، نون و برنج رو چقدر بخورم؟

خب بالاخره چون مشکل اسپرم داریم دلیل لانه گزینی نکردن همینه. نظر جنین شناس طبق ظاهر اسپرم هست و الب ...

شما مشکلتون از همسرتونه فقط ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیزم، برای 8 هفته هم فقط یک ساعت بعد گرفتن، روال کار آزمایشگاهه انگار اینجوریه، نون و برنج رو ...

اره هر دوبار 3 بار گرفتن از من

والا برای من نوشته 2.5 کف دست بربری یا 3 کف دست سنگک، برنج 12 قاشق اما چون میترسم یه وقت مثلا قاشقم سر پر باشه 10 قاشق میخورم لواش گفت ترجیحا اصلا نخور اما اگه مجبور شدی 90 گرم که میشه 3 کف دست کمتر از 1 نون کامل