2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست

سلام بچه ها...من امروز سونو روز دهم گرفتم گفت دوشنبه دوباره برگرد...نگفت از سایزشون چیزی

همسرم اسپرمش از لحاظ حرکت شکل و تعداد افتضاحه

بنظرتون امیدی هست جنین برام بشه؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا باورت میشه معنی انقباضو نمیدونم.۲ ۳روزه در حد چندثانیه شکمم شل و سفت میشه.گفتم حالا برم یه ان ا ...

من پرسیدم اون روز از پرستار بخش که انقباض چجوریه گفت یا بچه جمع میشه یه طرف و خودشو کامل جمع میکنه یا کل شکم یهو دچار گرفتگی میشه بعد ول میکنه اگه در روز چندبار تکرار بشه خطرناکه اما اگه یه بار بود مشکلی نیست

اینی که الان گفتی فکر کنم انقباض باشه،اگه تکرار میشه حتما برو nst بده

سرویکسم شکمی زد 29 که قطعا کمترم هست 

آره هم سونو 28 هفته گفت هم اونروز سونو بیمارستان گفت سرش خیلی پایینه که دکتر اونو دید 2 هفته استراحت مطلق زد برام

آخه اینجا یه بیمارستان انجام میده اختیاری رو اونم انقد کثیفه تازه رفتم پرسیدم میگه 16 میلیون اما این بیمارستان که تاییدم کرد با اینکه خصوصیه گفت 7.5 خوب خیلی اختلافه واقعا، شما کدوم بیمارستان تهران قراره به سلاکتی زایمان کنی؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خودم تخمکهای خوبی دارم بنظرتون کسی بوده شرایطش مث من بوده باشه و موفق شده باشه...لطفا جواب بدین چر ...

نگران نباش بسپار دست خدا. من همسرم ضعیف بود اسپرماش. استراحت شب قبل نمونه دادنم مهمه در حالیکه همسر من شب کار بود اون شب صبح خسته و کوفته اومد رفتیم برا پانکچر. بعد عمل گفتن ۵ تا تخمک دارم . خیییلی ناامید شدم که با این وضع نهایت ی جنین بشه اونم کیفیت پایین.

ولی شکر خدا هر ۵ تا جنین شد اونم همه a

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه هااااا یکی جواااااب بده دوشنبه هیسترو دارم ناخن هام کاشته پامو ریموو کردم دستم کاشته باید د ...

نه عزیزم همون پا کافیه نگران نباش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خودم تخمکهای خوبی دارم بنظرتون کسی بوده شرایطش مث من بوده باشه و موفق شده باشه...لطفا جواب بدین چر ...

عزیزم اینجا 60، 70 درصد بچه ها همسرشون مشکل داره اگه جنین شناس مرکز خوب باشه از همون تعداد کم بهترین اسپرمارو انتخاب میکنه و ایشالله کلی جنین براتون تشکیل میشه فقط جسارتا برای اسپرم بهتر فاصله آخرین تخلیه تا نمونه روز پانکچرتون بیشتر از 48 ساعت نشه 

قربووونت برم. توکل بخدا.  خیلی شوکه شدم امروز فک نمیکردم ضخامتم پایین بیاد

خیلی ناراحت شدم عزیزم

ببخش من نظر میدم اما این همه صبر کردی ریسک نکن با آخرین جنینات

ممنون عزیزدلم انشالله خداکنه دیگه اینباربگیرن😢😢 تو شنیدم بسلامتی انتقال دادی ومامان شدی رفته

ان شالله. وای خدا از دهنت بشنوه. خدا بخواد برام بمونن 😍😍

خدایا شکرت
قرووونت برم. باورم نمیشه اومده پایین. مگه میشه اخه؟ شده ۶/۲ . دکتر پی ار پی نوشت

ای بابااا, لابدقسمته که مابازباهم انتقال بدیم😛😛

اره متاسفانه پیش میاد یکبارم برای من این اتفاق افتاده

قرووونت برم. باورم نمیشه اومده پایین. مگه میشه اخه؟ شده ۶/۲ . دکتر پی ار پی نوشت

استرس و خستگی اینکارو می کنه منم یبار پس رفت کردم تو سیکل طبیعی بود.ولی استرادیول میخوردی چرا پس رفت کرده اخه

خدایا شکرت

بچه ها ممنون میشم راهنمایی کنین.

دکتر گف پی ارپی کنم دو روز قبل انتقال.

ماما ولی گف حیفه کنسل کن این سیکل رو.

گف فردا پی ار پی کنیم انتقالت میفته ۲۱_۲۲ سیکل .

موندم بخدا. اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم. از نظر روحی واقعا توانشو ندارم کنسل کنم دوباره از اول شروع کنم این همه دارو و امپول رو.  همش میگم شاید شد.

ماما اخر سر دید خیلی مرددم. گف برم فکر کنم اگه خواستم فردا برم پی ارپی کنم ببینن اگه ضخامت بالا رفت انتقال بدن اگه بالا نرف کنسل بشه.

موندم ب خدا. 

توروخدا هر کی میتونه راهنماییم کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱