2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
شوره جان انتقالت چطوریه؟ یک مرحله ای؟ کار جدیدی برات انجام ندادن؟

فقط اینار از دو ماه قبل مترونیدازول دو هفته و داکسی ساکلین دو هفته بهم دادن. بخاطر جهش ژنی mthfr ب کپملکس یه روز در میون داشتم. با فولیک اسید ۵

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو سیکل پانکچرم و امیدوارم موفق بشیم  دارو چی استفاده کردی ؟  من دوبار پانکچر شدم ای ...

عزیزم پس اون جنین هایی که کیفیتشون خوب نیست رو چیکار میکنن ؟نگه میدارن ؟

بچه ها یه سوال

لطفا اگه میدونید جواب بدید

کسی که تو یه بسته ۳ تا جنین فریز داشته باشه موقع انتقال میتونیم بگیم فقط ۱ دونشو بزارن اون دو تا رو دوباره فریز کنن؟

منم همچنان دارم.نه والا.ببخشی شمادستشوییم میری داری؟ من پدم انداختم .میترسم این دیگه چی بوداخه

والله منم همین پد میزارم وقتی نیست کثیف میشم.تو دستشویی خیلی کم میاد.ولی ترشح که خون آبه هستو دارم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها یه سوال لطفا اگه میدونید جواب بدید کسی که تو یه بسته ۳ تا جنین فریز داشته باشه موقع انتقال ...

سلام عزیزم

بستگی به نظر جنین شناس داره

اگر جنینا کیفیتشون توب باشه قابلیت فریز مجدد داشته باشن انجام میدن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام من داخل این سیکل انوکسا و هیدروکسی کلرین داشتم دیروز انتقال دادم . فقط دو تا جنین برام مونده بو ...

اااای جاااان. جوجه هاتو آوردی خونه   ان شاالله ب زودی خوش خبر باشی گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فقط اینار از دو ماه قبل مترونیدازول دو هفته و داکسی ساکلین دو هفته بهم دادن. بخاطر جهش ژنی mthfr ب ک ...

منم این جهش ژنی رو دارم. ولی چند بار پرسیدم بازم میگن اسید فولیک ۱ بخورم. نمیدونم چرا ۵ نمیده.

میترسمم سر خود بخورم خودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم این جهش ژنی رو دارم. ولی چند بار پرسیدم بازم میگن اسید فولیک ۱ بخورم. نمیدونم چرا ۵ نمیده. میتر ...

من فکنم هتروزیگوت بودم حالا می بینم بهت میگم هموزیگوت هم داره من کدوم بودم یادم نی. یدوفولیک هم می تونی بخوری من پیش متخصص خون رفتم بهم اسید فولیک ۵ دادم در مورد یدوفولیک پرسیدم گفت یا این یا اون و بخور با هم نخور. 

خدایا شکرت
دوستانی‌که‌میرن‌رویان توروخدامنوراهنمایی‌کنید شوهرم‌ماه‌قبل‌آزمایش‌داد ویزیت‌دکترحسینی‌شد نه‌دار ...

بیمه تکمیلی داری عزیزم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم