2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
مرسی . آره دیگه .‌دوست دارم قبل عید پانکچر شم . که سختیش بگذره .‌ آره حتما میپرسم ازش . برای شما ۴۵ ...

انشالله الهی آمین منم میگم قبل عید پانکچر شده باشی دیگه عالیه. آره عزیزم من ۴۵ روز  کلا زمان برد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله الهی آمین منم میگم قبل عید پانکچر شده باشی دیگه عالیه. آره عزیزم من ۴۵ روز  کلا زمان بر ...

انشالله که توام تا قبل عید مامان دوقلوها بشی . 

خوبه ۴۵ روز . توکل بخدا

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که توام تا قبل عید مامان دوقلوها بشی .  خوبه ۴۵ روز . توکل بخدا

آره خیلی به نظرم زمانش عالیه.‌الهی آمین فدات شم مهربونم. 😍😍😍😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله‌همیشه‌خوب‌باشید نمونه‌شوهرم‌همه‌چی‌خوب‌بود فقط‌موفورلوژی‌۳هس معاینه‌اینام‌کرده‌هیچی‌نگفته ...

مرسی عزیزم

اره زنگ بزن عوض کن دکترو اگه میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

با نیومدن بچه قلبم داره هرروز سنگین و سنگین تر میشه

ناشکری نمیکنم برای سلامتی ای که داریم خداروشکر میکنم

ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم

مخصوصا که سنم کم نیست و فرصت زیادی ندارم

توروخدا برای همدیگه دعا کنیم❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بنظرم این انتقالا بیشتر از چیزی که فکر میکردم روی بدنمون تاثیر منفی میزارن

خرداد ماه و مهر دو تا انتقال منفی داشتم

دقیقا از خرداد پریودم عقب افتاده

شما هم اینجوری شدین؟

من تموم عمرم فاصله ی پریودام ۲۸ روزه و منظم بوده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبید

من تیروئیدم توی بارداری پرکارشده تی اس اچم۵./.هست تی۳وتی۴نرمال شده فری تی۳بالاهست امروز رفتم دکتربهم۳تا قرص پروپیل تیوراسیل داد و یه آزمایش نوشت به اسم

Ant tsn این چی هست ؟؟؟نگرانم یعنی چی میتونه باشه

حدود۹۰۰تومن

عزیزم سلام خوبی؟؟میخواستم بدونم شما بودید که سرم میزدید؟؟میتونم بپرسم کدوم از فاکتورای ایمنی مشکل داشتید؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
با نیومدن بچه قلبم داره هرروز سنگین و سنگین تر میشه ناشکری نمیکنم برای سلامتی ای که داریم خداروشکر ...

عزیزم میتونم بپرسم از لحاظ ایمنی کدومش مشکل داشته که سرم زدید؟؟من تازه دادمHLA Dr نوشته۱۹ و  سی دی۱۶هم ۱۷نوشته

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
وای عزیزم راست میگی؟ خدا کنه همین ک میگی باشه شما هم همینجوری بودی؟

سلام

یکی پیدا کردم که به هم نزدیک باشیم  

من شنبه انتقال دادم. میشه روز ۵ الان؟؟

منم یه علائمی دارم اما همش میگم برای داروهاس. از وقتی داروهای انتقال را شروع کردم سینه هام تیر میکشید پس نمیتونم به علائم اعتماد کنم. الان هم سمت چپ تخمدانم تیر میکشه گاهی

بیا در حق همدیگه دعا کنیم  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
شوره جان انتقالت چطوریه؟ یک مرحله ای؟ کار جدیدی برات انجام ندادن؟

سلام من داخل این سیکل انوکسا و هیدروکسی کلرین داشتم دیروز انتقال دادم . فقط دو تا جنین برام مونده بود اونا رو ۳ روزه بهم انتقال دادن. 

خدایا شکرت