2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نیلدا جون سلام یه سوالی من امروز از دم صبح دو طرف شکمم گاهی یه دردی میگیره به مامانم میگم طبق معمول ...

راست میگه مامانت

سرما خیلی بده انقباض میاره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خدای من، چقد شیرینن اخه😂😂 تو میگی من دارم کیف میکنم بخدا دوقلو سخته اما خوب این شیرین کاریارم دا ...

فدات

اره در عین سختی شیرینه😍انشاالله قسمت همه منتظرا

شوهرم که باهاشون حرف میزنه قشنگ واکنش نشون میدن خصوصا پسره

یه بار شوهرم سر کار کردن سرم داد میزد با هر کلمه پسر یه لگد میزد

شوهرم ساکت میشد اونم دیگه نمیزد 😄دوباره مثلا میگفت بیشعور دوباره لگد میزد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من انجام دادم اما هنوز انتقال ندادم.دکتر حضرتی میرم اونم تو جهاد انجام میده

چرا انتقال ندادی؟  مگه نمیگن مرکز خصوصی خوبه، چرا اینجا رفتی

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
نیلدا جون سلام یه سوالی من امروز از دم صبح دو طرف شکمم گاهی یه دردی میگیره به مامانم میگم طبق معمول ...

خدا مامانا رو حفظ کنه الهی، همشون فقط همین یه نسخه رو میپیچن که شبا بدون پتو میخوابی یا کمرت بیرون مونده پهلوت سرما خورده😂😂

والا چرا دروغ بگم درد دوطرفه نداشتم تا حالا همیشه یه بار راست بوده یه بار چپ، نزدیک تخمدان و کلیه هاست؟؟ من همیشه اینجور مواقع استراحت که میکردم خوب میشدم اما اگه سرپا وایمیستادم همچنان ادامه داشت رشد بچه تو این هفته ها زیاده رحم داره کش میاد، دردی که با استراحت از بین بره اصلا جای نگرانی نداره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
چرا انتقال ندادی؟  مگه نمیگن مرکز خصوصی خوبه، چرا اینجا رفتی

من هایپر شدم انتقالم مونده و جنین هام بیوپسی شدن اما فعلا جنسیتشون معلوم نیس ک انتقال بدم

من مستقیم مرکز نرفتم دکترم اونجا بود مطب دکتر میرفتم

امسال میکوبم 
من هایپر شدم انتقالم مونده و جنین هام بیوپسی شدن اما فعلا جنسیتشون معلوم نیس ک انتقال بدم من مستقیم ...

این دکتر دکتر خوبیه، من نمیدونم کیو انتخاب کنم. 

تازه از شهرستانم هستم کارم سختتر

والا من شنیدم بادوم خوبه ولی عزیزم بنظرم مهم ترین چیز نداشتن استرس و سپردن بخداست چون هرچی خدا بخواد ...

عزیزم من ی سوال دارم 

اگ خدایی نکرده انتقال اول منفی بشه .برای بار دوم هم هزینه ها همونقدره.باز باید ۳۰-۴۰ م هزینه کرد؟😓

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
این دکتر دکتر خوبیه، من نمیدونم کیو انتخاب کنم.  تازه از شهرستانم هستم کارم سختتر

میخوای بری مرکز ؟یا دکتر خاصی؟

دانایی رو خیلی تعریف میکنن امت اونم خیلی سرش شلوغه دیگه معلوم نیس چی ب چیه

من اگه خدایی نکرده نتیجه نگیرم یا میرم دانایی یا پریسا موسی پور

امسال میکوبم 
میخوای بری مرکز ؟یا دکتر خاصی؟ دانایی رو خیلی تعریف میکنن امت اونم خیلی سرش شلوغه دیگه معلوم نیس چی ...

عارفی چی اونم تعریف میکنن؟ 

مرکز با دکتر چه فرقی داره؟ 

مثلا همین عارفی ابن سیناس. اونجا چطوره

فدات  اره در عین سختی شیرینه😍انشاالله قسمت همه منتظرا شوهرم که باهاشون حرف میزنه قشنگ واکنش ...

همه چیو میدونن، من با مادرشوهرم میگم میگه نه اون الان متوجه نمیشه که این چیزارو

ای جوووون دلم، مردم واسشون چقد دوست داشتنین اخه. پس پسرت مامانیه حسابی 

همسرم عادت داره میاد از سرکار کلی صداش میکنه نازش میده دیشب دندونشو جراحی کرده بود باها‌ش حرف نزد این داشت خودشو از شکمم مینداخت بیرون بخدا که چرا بهش توجه نمیکنه اصلا هم نخوابید تا 2 شب بیدار بود

الهی تموم منتظرا این لحظه های زیبارو تجربه کنن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عارفی چی اونم تعریف میکنن؟  مرکز با دکتر چه فرقی داره؟  مثلا همین عارفی ابن سیناس. اونجا ...

اونو نمیشناسم متاسفانه

اینجا خیلیا میرن ابن سینا اونا بهتر میدونن

امسال میکوبم 
عارفی چی اونم تعریف میکنن؟  مرکز با دکتر چه فرقی داره؟  مثلا همین عارفی ابن سیناس. اونجا ...

وقتی میری دکتر همه کاراتو دکتر خودت انجام میده پانکچر و انتقال و سونو و....

اما وقتی مستقیم میری مرکز با گروه طرفی هروقت زمانت ب هر دکتری خورد اون انجام میده

امسال میکوبم