2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام عزیزم امیدوام حالت خوب باشه من بعد از مدتها دوباره امدم نی نی سایت البته با کاربری جدید وقتی دیدم تاپیک شما هنوز فعاله خیلی خوشحال شدم پیام دادم جویای احوالتون بشم

راستش من بعد از انتقال موفق سال 97 الان دوباره یک کم دارم به بچه دوم فکر میکنم ولی جنین هام بیمارستان گاندی فریز است و اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم لطفا راهنمایی ام کن دکترم دکتر نصر بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با همین گرده نخل حلوا درست می کردم خودم و شوهرم می خوردیم، با خرما مخلوط می کردم و مغزیجات، و قبل ...

سلام عزیزم خوبی خداحفظ‌ کنه گل پسرتو ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد خداروشکر داری به تک رقمی شدن نزدیک میشی ...من خیلی وقت بود تاپیک نیومده بودم از طوطیا خبرداری شما؟ خیلی ناراحتشم طفلی خدا دلشو آروم کنه 

الهیییییی عزیزم. تمام اون روزهام جلو چشمم زنده شد. ان شاالله ب راحتی بگذرونی گلم. بتات چنده؟ تعجب م ...

یه تیکه ازت اومد فقط درسته ، من بعد ای وی ابم سه تا تیکه بزرگ اومد این یعنی سه تا بودن نه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خانوما تجربه ی استفاده از گرده ی نخل رو داشتین ؟ 

من شوهرم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
گلم میگم من پریروز ک هیسترو کردم  ببخشی ولی همون تاشبش خون آبه داشتم رو پدم.دیگه دیروز نداشتم ک ...

اره گلم 

سلام عزیزم امیدوام حالت خوب باشه من بعد از مدتها دوباره امدم نی نی سایت البته با کاربری جدید وقتی دی ...

نصر رفته مام تا اونجایی که میدونم ،همون گاندی یه دکتر خوب پیدا کن  تا اونجایی که میدونم تو مامم فقط برا انتقال میاد نصر 

گلم میگم من پریروز ک هیسترو کردم  ببخشی ولی همون تاشبش خون آبه داشتم رو پدم.دیگه دیروز نداشتم ک ...

عزیزم منم مثل شما شدم خودمم موندم والله.دیروز به ماما مرکز گفتم گفت اگه مثل پریودی یرفعه زیاد شد بیا دکتر

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

منم قشنگ قطع شده بود که مثل دیروز ترشح خون آبه داشتم ولی امروز صبح که رفتم دستشویی قشنگ خونریزی بود 

راستی خونریزی من سبکه مال شما چی؟؟

منم پودرشو ندیدم،هرجا دیدم قرص بود حتما داره که به ایشون دادن. من فکر کردم ایشون منظورشون اینوفولیکه ...

خدا حفظ کن گل پسرتو عزیزم . من دو روزه دنبال ویتامین سی قورت دادنی هستم‌پیدا نکردم .‌میگن ساشه داریم که بریزی رو زبون . دوست دارم قرص باسه که قورت بدم

خدای من خدای معجزه هاست .