2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
قربونت برم  بتام از ۷۰۰ اومده ۲۴۶ ولی سونوگرافی گفت توی لوله است خیلی میترسم  اگه مثل گو ...

نترس ان شاالله چیزی نیس و اذیت نمیشی. چقد جالبه که با 700 دیده شده. برا اولیه من تو 2500 اینا تازه دیده شد تو لوله.

میدونی این ترسا خییییلی درد رو بیشتر می کنه. من یا دوستم ک مامای بیمارستان بود حرف زدم خییلی سفت و محکم گف چیزی نیس نگران نباش باورت میشه همین ک قطع کردم تلفنو دردام اروم شد. 

والا سر این دومی من هر کی ی چی می گف. یکی گف خارج رحمی نبوده که دفع شده. اما دکترم گف خارج رحمی بود چون من درد یک طرفه داشتم و خونریزی و... گفتم پس اونی ک دفع کردم چی بود. گف اون نمیدونم ضخامت اندومتر بود چی بود ی همچین چیزی.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نترس ان شاالله چیزی نیس و اذیت نمیشی. چقد جالبه که با 700 دیده شده. برا اولیه من تو 2500 اینا تازه د ...

دکتر هم  گفت با بتای ۲۰۰ توی سونو  این اندازه نمیشه 

نمیدونم والله آزمایش اشتباه شده یا هم آزمایش شاید همش درسته باشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نیلدا جان سلنیوم‌ مگه پودره ؟

منم پودرشو ندیدم،هرجا دیدم قرص بود حتما داره که به ایشون دادن. من فکر کردم ایشون منظورشون اینوفولیکه واسه اینوفولیکش اینو نوشتم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خانوما تجربه ی استفاده از گرده ی نخل رو داشتین ؟ 

من با همین گرده نخل حلوا درست می کردم خودم و شوهرم می خوردیم، با خرما مخلوط می کردم و مغزیجات، و قبلا بعد از 4 ماه طبیعی باردار شدم، به نظرم مفید بود چون شوهرم واریکوسل گرید 3 داشت و یه مقدار اسپرمش کم تحرک بود و خودمم تنبلی تخمدان دارم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
فدات عزیزم  من انتقال دومم بود که مثبت شد عزیزم والا من راستشو بگم هیچ چیز اضافه ای نخوردم هم ...

اهان باشه عزیزم ممنون انشاالله نینیت و سالم بغل بگیری 😍برای منم دعا کنین فردا همه چی بحیر خوشی پیش بره خدابمنم یه دوقلوی سالم صالح بده🥰❤️🤲

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
خیلی ممنونم عزیزدلم منم خوبم باپسرکا درگیرم،  امیدوارم همه خانومای منتظر درگیریاشون شب بیداری و ...

الهی فدات شم خواهر جون ....خدا ایشالله پسرای گلت رو حفظ کنه.....منم دعا کن عزززم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اخی چقد سخت، درست میگی پس اگه اینجوریه به نظرم نرو، دارو داری به اندازه 1 ماه دیگه؟ کاری نباید انجام ...

قربونت برم الهی خواهری.....اره دارو به اندازه ی ماه دارم ....پردنیزلون دارم که باید تا اخر بارداری بخورم ....خود دکتر گفت تا سه ماهگی دارو رو نمیشه کم و زیاد کرد... دکترم گفته دوهفته دیگه برو سونو فک کنم برای دیدن ساکه ....به نطرت اگه دیر برم اشکالی پیش نمیاد؟.....گفتم یهو هفته ۸ برم برای قلب ایشالله..   اخه دقت کردم وقتی حرکت زیاد میکنم لکه میاد .

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
الهیییییی عزیزم. تمام اون روزهام جلو چشمم زنده شد. ان شاالله ب راحتی بگذرونی گلم. بتات چنده؟ تعجب م ...

گلم میگم من پریروز ک هیسترو کردم  ببخشی ولیهمون تاشبش خون آبه داشتم رو پدم.دیگه دیروز نداشتم ک نمازمم خوندم.ولی الان ک بیدارشدم دستشویی رفتم عین پربودی ازم خون اومد.عادیه یعنی؟

چرا دادم مشکل غلظت دارم برام انوکسا۴۰۰۰نوشته گفتم شایدکم باشه آخه خیلی غلیظ بود دکتر میگفت

گلم میگم من پریروز ک هیسترو کردم  ببخشی ولی همون تاشبش خون آبه داشتم رو پدم.دیگه دیروز نداشتم ک نمازمم خوندم.ولی الان ک بیدارشدم دستشویی رفتم عین پربودی ازم خون اومد.عادیه یعنی؟ الانم یکم کمرم دردمیکنه