2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046101 بازدید | 684498 پست
مبارکه عزیزم . بسلامتی انشالله  نه عدد خوبیه بالا نیست

فدات بشم سلامت باشی عزیزم

انشاءالله که تا چندماه دیگه این روزا براشمام هست

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مشفقی متخصص بارداری های پرخطره اول واژینال سرویکسو اندازه میگیره بعدش شکمی

آهااا رویان بودم یارم رفت وقت بگیرم فردا زنگ میزنم میگیرم مطب ۵ کجا میشه من تاحالا ندیدمش؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم خوبه. فقط من همراه با غذا میخوردم ویتامینا رو نه قبلش سعی کن معده پر بخوری نه قبل غذا. ال آ ...

باشه پس بعد غذا میخورم دیگه . ال ارژنین گرفتم ولی برای قبل پانکچر خوبه ؟ بی استفاده مونده . هر روز بخورم ؟

ماکاویت افم میگیرم .  ایشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده .‌منو خیلی راهنمایی میکنی

خدای من خدای معجزه هاست . 
نیلدا جونم الان فیلمشو نگاه کردم سرویکسو شکمی زده بود ۲۷ واژینال گرفت ۳۰بود 

اندازه سرویکس شکمی خطا داره عزیزم، واژینال درسته

تازه شکمی معمولا هرچی بزنه دکترا 2،3 میل کمتر درنظر میگیرن چون بیشتر نشون میده شکمی حالا برای شما برعکس بوده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی گلم . واقعا ؟ الان رفتم زینک پلاسم گرفتم . خودت کدومو میخوردی ؟ 

من خودم جدا زینک نمیخوردم عزیزدلم، چون پرگناکر کانسپشن میخوردم اون خودش زینک 15 داشت بس بود

اما دکتر جنتی گفت یونی زینک چون هم سی داره هم زینک برای کیفیت اسپرم خیلی خوبه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
باشه پس بعد غذا میخورم دیگه . ال ارژنین گرفتم ولی برای قبل پانکچر خوبه ؟ بی استفاده مونده . هر روز ب ...

قربونت برم عزیزم. والا من خوردم واسه پانکچر روزی دو تا هزار میخوردم به همسرمم حدود ۲۰ روز دادم. راستی ملاتونین هم بگیر از وقتی که رفتی توی سیکل بخور حتما. ماکاویت هم روزی دوتا بخور. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام‌عزیزم‌خوبی گلم‌سوال‌داشتم‌ میگم‌من‌تقریبا‌۲ماه‌دیگ‌پانچر‌میشم میگم‌به‌شوهرم‌‌چه‌مکمل‌هایی‌بد ...

عزیزم ذخیره خودت چنده؟ اگه ذخیرت خوبه حتما این دوماه اینوفولیک صبحا ناشتا یه ساشه بخور و یه مکمل مثل پرگناکر کانسپشن یا ول وومن یا هر مولتی ویتامینی فرق نمیکنه، بچه ها ال آرژنین هم برای خونرسانی به رحم میخورن که نتیجه گرفتن البته بیشتر برای انتقال خوبه

اگه ویتامین دی نرمال نیست و کمه حتما هر 10 روز یه دی 50 هزار بخور کیوتن 100 بگیر روزی 1 دونه حتما بخور و امگا3 بدون جیوه هفته ای 3 تا اینارو خودت حتما بخور که تخمکا با کیفیت بشه

همسرت هم حتما اسپریژن بخوره، یونی زینک 

من از کیوتن به همسرمم میدادم اما نه هر روز ای هم هفته ای دوتا چون زیادش برای اقایون خوب نیست روزی چن بار با آب سرد خودشونو بشورن خیلی تاثیر داره 

ببخشید میگم هفته ای 2،3 بار هم نزدیکی داشته باشید تا اسپرم های تازه تری ساخته بشه

ایشتلله اینبار دیگه مامانی صاحل جون

ای جان دلم چقدر تومحبت داری واقعاشرمندتونم بهترین رفیقا هستید خداحاجت دلتون روبده وشادباشید.  ...

ای جانم حتما قسمت این بوده مهربونم، غصه نخوریا

ببین دفعه پیشم گفته بود انجام بدی نشد بری شاید قسمت اینه بری و اگر مشکلی هست رفع بشه من جات بودم به فال نیک میگرفتم عزیزم

هیسترو رو اکثرا انجام دادن و واقعا هم مفید بوده براشون، بگو برات خراش هم بده حتما 

من خودم جدا زینک نمیخوردم عزیزدلم، چون پرگناکر کانسپشن میخوردم اون خودش زینک 15 داشت بس بود اما دکت ...

ممنونم‌گلم . این مکملها رو چند وقت استفاده کردین قبل پانکچر ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم ایشالله به سلامتی بری بیای  من امروز رفتم خداروشکر همه چی خوب بود نرمال بود شکرخدا ...

خداروشکر

منم خیلی استرس دارم دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍