2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام گلم دقیق دقیق رو انومالی یعنی هجده هفته میگن ولی فکر کنم پونزده هفته هم جای خوب بری مشخصه بمن و ...

ممنونم عزیزم ❤️

آنا جان شما هم مام بودی غربالگری اول الان برا من نوشته برا ۱۵ آذر گفت جوابش اومد وقت بگیرم با دکتر متین 

جوابش کی میاد؟؟؟؟ همون روز یعنی بهم نمیگن ؟؟؟ یا زنگ بزنم مام برا ۱۵ آذر وقت بگیرم با دکتر متین ؟؟؟؟ الان باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟  اصلا کی انجام میده ؟؟؟؟  خیلی گیج شدم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
@ماشالا   چقدر خوشحال شدم عزیزم خداروشکر 🤩 خدا نگهدارش باشه 🤲🏻😍 وای منکه دل توو دلم نیست ...

عزیزدلم چشم بهم بزنی ۱۵ آذر شده میری نی نی های نازتو میبینی که چجوری دست وپا میزنن برات وبرات دست تکون میدن😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من متاسفانه رفتم گفت جنینت جذب شده وباید سقط کنی داروهامو قطع کردم امروز باز سنو دادم بقا ...

عزیزم منم تو یه سقطم بقایا زیاد داشتم دکترم گفت حتما به صورت نشسته معذرت میخوام ارضا شو تمام بقایامو اینجوری  فع کردم شما هم امتحان کن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
قدم ۱۶۴ وزنم ۹۵🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیلی مواظب باش عزیزم

من خودم از اول بارداری تا حالا ۱۰ کیلو اضافه کردم🤕

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات بشم الهی سالم بیان بغلمون سارا امروز برامن هم واژینال اندازه زد هم شکمی  الان تو فیلمش ن ...

واژینال دقیق تره عزیزم

همون رویان رفتی واسه ان تی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من سونو بودم الان. روز ۱۰ ضخامتم ۶ بود. خییلی پایینه. چیکار کنم بالا بره؟ هر روز پیاده روی می ...

سلام عزیزم برای من روز ۱۴ سیکلم شیش بود بعد هر روز یه بشقاب لوبیا سبز ابپز خوردم و دو شب قبل انتقال هم نشاسته گندم تو اب حل میکردم و می خوردم بعذ روز ۱۹ که میشد روز انتقالم بالای هشت بود و دکتر گفت عالی شده بعد چند روز قبلش دکتر بهم امپول استرادیول داد تزریق کردم این ها رو رعایت کن انشالله شما هم مثبت میشی عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خیلی مواظب باش عزیزم من خودم از اول بارداری تا حالا ۱۰ کیلو اضافه کردم🤕

من موقعی که رفتم برا انتقال ۹۷ بودم امروز رفتم رو ترازو ۹۵ شده بودم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من مثل خودتون ۶ تا فولی داشتم که یکیش رو گفتن زسادی بزرگه و بدردنمیخوره روز عمل ۱۶ تخمک گذفتن که ۱۱ ...

جدی میگی؟ 😍😍

چطور از ۶ تا فولی ۱۶ تخمک گرفتن؟ من واقعا ناامید شده بودم فکر کردم این ۶ تا شاید دوسه تا تخمک بدن

من موقعی که رفتم برا انتقال ۹۷ بودم امروز رفتم رو ترازو ۹۵ شده بودم

کم کردی چرا؟

واژینال دقیق تره عزیزم همون رویان رفتی واسه ان تی؟

آره عزیزم رویان رفتم امروز هم غدد رفتم هم تغذیه 

آزمایشم دادم یک هفته دیگه آماده میشه

واقعا؟ گف الان باید ۸ اینا بود. پرسیدم اگه تا پنج شنبه بالا نره چی؟ گف ان شاالله میره. ولی اگه 8 نشه ...

ایشالله که حتماضخامتت بالا میره اما مال من کنسل شد ضخامتم4/8بودش. بازم برام هیستررسکوپی نوشت که دیگه اینبار انجام بدم میترسم😭😭😭