2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نمیدونم دقیق. فردا ان شالله قراره برم سونو ببینه چطوره وضعیت. احتمالا فردا مشخص کنه. اای جاانم. سرم ...

ای دختررررررر جان ماچقدرشبیه همیم فردا مال منم مشخص میکنه وای کاش بازم تویک روز باشه انتقالموننن😍😍😍

اره دیگه چاره چیه ولی دعا میکنم هزینه اش لاقل زیادنباشه

من خیلی دو دل موندم. قرار بود این دفعه با دکتر موسی پور جلو برم. گفتن امار مثبتاش تو جهاد بالاتره. ولی روز 3 پریودم افتاد با دکتر صادقی که بار اولم بود باهاش ویزیت میشدم. خیلی ب دلم نشست. مهم تر اینکه همه رو یکی یکی فرستادن داخل برعکس همیشه که سه نفری صدا می کنن.

خودشم گف اگه با من ادامه بدی ی آمپول جدید تزریق می کنم بهت. که نفهمیدم چی بود منظورش.

حالا موندم نمیدونم با موسی پور جلو برم یا با ایشون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای دختررررررر جان ماچقدرشبیه همیم فردا مال منم مشخص میکنه وای کاش بازم تویک روز باشه انتقالموننن😍😍 ...

جووووون   ان شاالله که خیره عزیزم.

راستی تبریز میای بازم یا همون مشهدی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جووووون     ان شاالله که خیره عزیزم. راستی تبریز میای بازم یا همون مشهدی؟

نه بابا من دیگه تبریزی شدم رفته, تبریزم دیگه... دیگه نی نی هاتبریزن😅😅

هوای تبریزخیلی سره خداییش تودکترت کی بود? تازگیا یه دکترم شنیدم دانایی تعریفش میکنند

نه بابا من دیگه تبریزی شدم رفته, تبریزم دیگه... دیگه نی نی هاتبریزن😅😅 هوای تبریزخیلی سره خداییش ت ...

خووووش اومدی عزیزم   اره خیلی سرد شده هوا.

اره خیلی تعریف می کنن ایشونو. یک شنبه ها بود فک کنم تو جهاد و بشددت شلوغ میشد. هیستروسکوپی من با ایشون بود. تو اتاق عمل دیدمش  

من دکتر ثابتی نداشتم تو جهاد با هر کی می افتاد نوبتم میرفتم جلو. این دفعه میخواستم انتقالم با دکتر موسی پور باشه ولی از دوشنبه هفته پیش دو دلم. موندم با ایشون برم انتقال یا با دکتر صادقی

خانما من امروز پانکچر کردم‌ گفتن از فردا شیاف پرژسترون استفاده کن ، واژینال اشتفاده کنیم بهتره یا مق ...

به من گفته بودن واژینال بزار. میخوای انتقال بدی ؟ 

خدایا شکرت
زدم 😭😭😭 این یعنی مثبته؟  کاذب نیست به خاطر هاش سی جی  یعنی دل ببندم بهش 😭😭😭

مبارکه عزیزم،من روز 13انتقال بی بی چک هاله کمرنگ داشت روز بعدش بتا600بود دیگه استرس نداشته باش با دل خوش وسلامت بغلشون کنی

قربونت برم منم این دفعه نمیدونم چمه خیلی رعایت نکردم  دیدی ک دبشب ی کاسه ترشی خورده بودم   ...

عزیزم با این حرفت خیلی ناراحت شدم انشالله بحق ابرو فاطمه زهرا اینبار مثبت میشی ومیشن چراغ خونهات 

خووووش اومدی عزیزم     اره خیلی سرد شده هوا. اره خیلی تعریف می کنن ایشونو. یک شنبه ها بود ...

ممنون فداتشم خیلی مهربونی عزیزدلم😘😘😘خدابزودی زود دامنتوسبزکنه وبچه بغل بری زیارت... من اومدم زیارت سیدحمزه مقبره الشعرا... نذرم کردم😊😊

منم تعریفشوشنیدم دانایی خوب هستن. بازم هرچی قسمتته فدات شم

هنوز انتقال ندادم دعا کن همچی بخوبی پیش بره

اهان ای جونمم شاید قسمته اینبارم همزان باشیم ماسه تا... 

واقعا برای هم دعاکنیم. من که یک هفته پیش حرم بودم خداشاهده کلی دعاکردم ونماز خوندم ازطرفتون یعنی کل زیارتم نائب الزیاره بودم