2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
زدم 😭😭😭 این یعنی مثبته؟  کاذب نیست به خاطر هاش سی جی  یعنی دل ببندم بهش 😭😭😭

مبارکه عزیزم

نه اصلا کاذب نیست😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مبارکه عزیزم ماملن شدنت برامنم دعاکن مثبت شم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه انشالله . مامان شدی عزیزم . درسته درسته 

واقعا واقعا 😭😭خدا کنه خداکنه جواب آزم هم مثبت باشه 

همش نگرانم امید واهی داشته باشم😔😔

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

خیلی مبارکه عزیییزم این مثبته مثبته انشالله سالم بغلش کنی خیییلی خوشحال شدم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
مبارکه عزیزم ماملن شدنت برامنم دعاکن مثبت شم

ممنونم عزیزم 😭😭

به خدا برای همه همیشه دعا میکنم 

مطمئن باش مادر شدی 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام خانمایی که انوکسا میزنین کمک لطفا من هفته بیستو یک هستم الان آمپول انوکسا رو شکم زدم برای اولی ...

عزیزم نگرتن نباش. سوزنش اینقد بلند نیست که به کیسه آب بخوره. من تا ماه های آخر هم گهگاهی که بازوم کبود میشد تو شکم میزدم. بعضی اوقات خون میومد اما چیز خاصی نیست

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خیلی مبارکه عزیییزم این مثبته مثبته انشالله سالم بغلش کنی خیییلی خوشحال شدم

امیدوارم به زودی ازت خبر خوش بگیرم و مطمئن باش مادر شدی 🤲🏻🤲🏻🙏🙏🌺🌺

انشالله توروخدا با این خوشحالی  از ته دلت واسه منو همه منتظرا دعا کن

آزمایش کی میری؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

میگم همون لحظه افتاد یا طول کشید میگم اگه منم زدم امادگیشو داشته باشم

واقعا واقعا 😭😭خدا کنه خداکنه جواب آزم هم مثبت باشه  همش نگرانم امید واهی داشته باشم😔😔

آره بابا مثبتی . برو با نی نی ( نی نی ها ) حالشو ببر .الان برو آزمایش .

مبارکه عزیزم

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام خانوما میشه راهنماییم کنین؟؟؟؟ من روز11انتقالم. روز 9ام صب یه لک دیدم تموم شد و امروز الان دو ...

نه عزیزم. منم روز ۸ و ۹ لک داشتم که زنگ زدم مرکز  گفتن یه شیاف اضاف کنم بعد از اونم تا هفته ۶ دیگه لک ندیدم. ان شاالله برا شما هم چیز خاصی نیست. زنگ بزن مرکز خودشون بهت میگن چیکار کنی

نه عزیزم. منم روز ۸ و ۹ لک داشتم که زنگ زدم مرکز  گفتن یه شیاف اضاف کنم بعد از اونم تا هفته ۶ د ...

ممنونم ازت دیگه قطع شد همون یه لک بود امروز رودستمال دیدم اگه بازم باشه فردا حتما باید زنگ بزنم بپرسم 

مباااااااااااااااارکه   ان شاالله ب سلامتی تا اخر.

اااای خدا ینی مام بالاخره میبینیم این صحنه رو این ماه؟  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها من الان طبق سونو قبلی الان شش هفته ودو رو هستم علایم بارداری خیلی زیاد بود الان دو روزه ...

نگران نباش در طول بارداری علایم بارداری کم و زیاد میشن. حتما نشونه اتفاق بدی نیست.