2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
واقعا نشون میده بزارم 😭😭😭 روز ۱۱ باید پررنگ باشه یا اینکه کم رنگ هم باشه مثبته؟ دارم خودمو اماده ...

اره عزیزم جنین بلاست روز ۹ دیگه نشون میده من خودم روز ۹ زدم چه کمرنگ چه پررنگ مثبته عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستان کسی هماتوم 16 سانتی تا حالا دیده ک سقط نشه من تقریبا همه ساک بارداریم رو گرفته و به لب ...

ای واااای عزیزم چرا بزرگتر شده دوباره کاش پیش چندتا دکتر بری ببینی چی میگن

انشاءالله که اتفاقی نمیفته نگران نباش 

من هیچ اطلاعاتی دراین مورد نداره عزیزدلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رعایت کن ایشالله هیچی نمیشه، تونستی دکتر تغذیه برو با رژیم بارداری هم بچه درست وزن میگیره هم خودت زی ...

اتفاقا دکترم گفت زیر نظر تغذیه باش من تنبلی کردم فعلا نرفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️انشاءالله همگیمون صحیح وسلامت نی نیامونو بغل کنیم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم منم الان یه هفته اس پروژسترون و قطع کردم فقط شیاف میذارم  آنوکسان و که از هفته ۸ بارداری ...

مرسی از راهنماییت عزیزم.خداروشکر.انشاله همه بسلامت این ۹ ماه و پشت سر بزارن.از طرفی خوشحالم که امپولام تموم شده از طرفی یکم دل نگران بودم.توکل بخدا

عزیزم لوو صبح رو با آب خیلی کم بخور شاید تهوع نگیری

نازنین جون خدا خیرت بده امروز صبح امتحان کردم با یه قولوپ آب خوردم هیچ مشکلی نداشتم

مرسی از راهنماییت عزیزم.خداروشکر.انشاله همه بسلامت این ۹ ماه و پشت سر بزارن.از طرفی خوشحالم که امپول ...

منم لحظه شماری میکنم فردا برم پیش دکترم بهش بگم آمپولو برام قطع کنه فقط شیاف بزنم چون خیلی باسنم سفت شده ودردناکه 

سلام عزیزم خوبی😍😍😍😍امروز انجام دادی؟ بسلامتی و دلخوش.منم فردا نوبتمه.پولیپت رو تاحالا تو سونو ند ...

سلام عزیز دلم ممنون شما خوبید؟؟اره دیروز ظهر یدفعه از مرکز زنگ زدن گفتن امروز عملته یهویی شد.انشاءالله شماهم فردا برین وبسلامتی بیاین.نه پولیپ اصلا تو سونوها ممشخص نبود.هیسترو که کرد مشخص شد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم خوبی سلامتی شما باردار شدین ؟ منو یادتون میاد 

ممنون عزیزم شماخوبی فکرکنم خدایه دخترناناز بهتون داده بوددرسته؟ با اولین انتقال هم باردارشده بودین؟ خداازدهنت بشنوه بارداربشم فعلا توسیکل انتقال هستم عزیزم

@داداشمممم     میدونی ال آرژنین تا کی باید خورد دکترم گفت من ندادم بره از همون دوستاش بپ ...

عزیزم شما روزی چندتا میخوری؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اره عزیزم جنین بلاست روز ۹ دیگه نشون میده من خودم روز ۹ زدم چه کمرنگ چه پررنگ مثبته عزیزم 

زدم 😭😭😭

این یعنی مثبته؟ 

کاذب نیست به خاطر هاش سی جی 

یعنی دل ببندم بهش 😭😭😭

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
روز ۱۱ فقط ۱ بار لک دیدم رنگش قهوه ای روشن بود روز ۱۳ صبح دیدم اونم لک بود با خون آبه صورتی رنگ حت ...

خداروشکر عزیزم انشالله منم مثل تو باشمو مثبت بشم 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
عزیزم تا زمانی که دارو مصرف میکنین پریود نمیشی داروهارم قطع کنی چند روز طول میکشه پریود بشی بی بی چک ...

چهارشنبه میرم آزمایش میدم جرات بی بی ندارم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
نه نگران نباش بدن ها با هم متفاوته خیلی ها لک داشتن و مثبت شدن 

انشالله شماهم مثبتی شما کی میرین آزمایش یا بی بی میذاری؟؟