2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌بچه ها.امروز سونو حلق دادم گواتر دارم بزرگه آزمایش هم برام‌نوشته نمیدونم برا چی؟میخاستم ماه آین ...

گلم تاتیروئیدت کنترل نشه انتقال نمیدن برات حتمابایدتنظیم بشه بنظرم عجله نکن 

انشالله. عزیزمی 😍😍😍 اینقد تحقیق میکردم همه رو توی ذهنم میسپردم. راستی یه کاربر ملکه زیبایی هم هست ...

عزیزم منم مرکز مام بودم ویزیتام با دکتر تمیزی بود و انتقالم با دکتر نصر که دفعه دوم خداروشکر مثبت شد من با اینکه یکبار منفی شدم اما در کل راضی بودم 🌸

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
پی سی ار از کدوم هاس؟ منم باید هیسترو بشم از بینی میگیرن؟؟

عزیزم مگه شماواکسن نزدی ؟ اگه کارت واکسن داشته باشی دیگه فکرنکنم آزمایش کرونابگیرن؟ برای ماکه اینجوربودکارت واکسن داشتیم دیگه آزمایش ندادیم

بچه ها فردا به امیدخدا هیسترو دارم نمیدونم چرا استرس گرفتم لطفا برام دعاکنید همه چی خوب پیش بره

منم قبل ازهیسترو استرس داشتم ولی راحتترازچیزی بود که فکرمیکردم نگران نباش راحت میری وبرمیگردی گلم

عزیزم منم مرکز مام بودم ویزیتام با دکتر تمیزی بود و انتقالم با دکتر نصر که دفعه دوم خداروشکر مثبت شد ...

خیلی ممنونم ازت. خدا نی نیا رو برات حفظ کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم قبل ازهیسترو استرس داشتم ولی راحتترازچیزی بود که فکرمیکردم نگران نباش راحت میری وبرمیگردی گلم

عزیزم یه توضیح مختصر میدی ؟ بیهوشی داره ؟ چند ساعت ؟ شب رو بیمارستان موندی ؟

خدای من خدای معجزه هاست .