2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
دوستان لطفا جواب بدین من موقع استفراغ یا سرفه یا زمانی ک ب شکمم فشار میاد ببخشید از بدنم ی جور اب می ...

حامله ای

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رکسانا جون فضولی نباشه چرا اهدایی می گیرید ؟

عزیزم من تودوسال ک همسرم مشکل داشت دکترای احمق ب من کلی دارو الکی میدادن بااینکه مشکلی نداشتم و هرماه ۵تا۶تا تخمک بالغ ۱۸ب بالا داشتم بخاطر همین ذخیره من ب شدت اومد پایین و چهار صدم شده

جنین بلاست به چی میگن ؟ 

اینو‌ ادم ‌خودش تصمیم میگیره که سه روزه فریز کنه یا پنج روزه یا جنین شناس اینا تصمیم‌میگیرن ؟ کدوم بهتره؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم اگر قرار بود «میگن ها» درست باشه که الان همه داشتن با معذرت میخوام ادرار شتر کرونا درمان میکرد ...

سلام ققنوس جان خوبی.عزیزم من امروز رفتم خدا رو شکر قلب تشکیل شده بود انگار دنیار بهن دادن ولی با اینکه هم به خودم و هم شوهرم قول دادم که دیگه بعد از این مرحله کمتر نگران بشم ولی انگار نمیشه😊سوالی که داشتم اینه که نن اخرین پریودم ۹ مهر و انتقالم ۲۴ مهر هستش چه جوری حساب میکنن که دکتر گفن شش هفته و یک روزم اون نوقع از بس هیجان زده بودم نپرسیدم ولی برگشتم خونه نگران شدم اخه نن باید الان هفت هفته باشم اگه اشتباه نکنم ببخشید خیلی حرف زدم🙈🙈🙈

پروانه جون چی شد عزیزم سقط کردی؟ گفتی تا امروز اگه نشه باید بری دکتر توی فکرتم انشالله که خدا بهت آر ...

سلام عزیزم ممنون به فکرم بودی والله امروز خونریزی و دفع لخته زیاد داشتم رفتم سنو کرد گفت هنوز کامل دفع نشده خونم کمی کم شده اگه تا وشنبه دفع نشه باید برم کورتاژ کنم 

سلام عزیزم ممنون به فکرم بودی والله امروز خونریزی و دفع لخته زیاد داشتم رفتم سنو کرد گفت هنوز کامل د ...

قربونت برم. انشالله که کورتاژ نیاز نیست. عروس پشت پرده دیدم بچه ها خیلی ازش جواب گرفتن. اگه بشه هیسترو کن به جای کورتاژ چون بچه ها با کورتاژ آندومترشون مشکل پیدا کرده بود. خدا دختراتو برات حفظ کنه و زود بری یه گل پسرتو بیاری.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤