2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
انشالله. عزیزمی 😍😍😍 اینقد تحقیق میکردم همه رو توی ذهنم میسپردم. راستی یه کاربر ملکه زیبایی هم هست ...

عزیزم‌منم مام انتقال دادم دکتر ویزیتم دکتر علیرضایی بود انتقالم با دکتر نصر انشالله شما هم بزودی نتیجه بگیرید و مامان بشی گلم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا میگن چون آزمایشگاهی میشن اونجوری میشن خیلی دلم آشوبه بین آب و آتیش گیر کردم نمیدونم چیکار کنم&n ...

عزیزم اگر قرار بود «میگن ها» درست باشه که الان همه داشتن با معذرت میخوام ادرار شتر کرونا درمان میکردن!!!🤣🤣🤣

آی وی اف رو مدیون پیشرفت علم هستیم بالاخره

بچه های آی وی اف از نظر سلامتی هیچ فرقی با طبیعی ها ندارن! همون درصدی از بارداری های طبیعی که میتونه مشکل دار باشه تو آی وی اف هم همونه، فرقی نداره

مرکز هم تو عیب دار بودن و نبودن بچه تاثیر نداره! دکتر و مرکز فقط تو مدیریت سیکل شما و دارو دادن و مهارت تشکیل جنین و ... تاثیر دارن، یعنی شما هر جا به سلامتی باردار بشی، احتمال اینکه خدایی نکرده بچه مشکلی داشته باشه با بقیه مرکز ها و طبیعی ها فرقی نداره

بنابراین انتخاب مرکزت رو نذار رو این قضیه

حداکثر تحقیق کن روی تجربه دکترت و مرکزت و تعداد مثبتی، مخصوصا تو موارد تعیین جنسیت جنین شناس مهم تر هم هست

عزیزم اگر قرار بود «میگن ها» درست باشه که الان همه داشتن با معذرت میخوام ادرار شتر کرونا درمان میکرد ...

نمیدونم گلم بخدا اینقد انرژی منفی میدن ته دلم خالی شده مرکز ابن سینا ۳۵ اینا هست تعیین جنسیت ولی تبریز ۲۰ تومن بخاطر قیمتش میخوام برم اونجا ولی اصلا نمیدونم کارشون چجوریه

والا میگن چون آزمایشگاهی میشن اونجوری میشن خیلی دلم آشوبه بین آب و آتیش گیر کردم نمیدونم چیکار کنم&n ...

چ فرقی داره گلم. تهرانم همین جوریه دیگه آزمایشگاهیه. 

منظور من انتخاب هیچ کدوم نیستا. منظورم اینه که هر جا بری قضیه همینه. با این فکرا خودتو اذیت نکن گلم. این همه بچه آی وی افی دنیا اومده صحیح و سالم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امیدوارم همه مون شب یلدای متفاوتی داشته باشیم و نی نی تو دلی داشته باشیم🙏🙏🙏

ااای جااااان   ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونم گلم بخدا اینقد انرژی منفی میدن ته دلم خالی شده مرکز ابن سینا ۳۵ اینا هست تعیین جنسیت ولی تبر ...

حرفای بقیه رو ولش کن. اونا اطلاعات درستی ندارن ک این حرفا رو میزنن گلم

عزیزم‌منم مام انتقال دادم دکتر ویزیتم دکتر علیرضایی بود انتقالم با دکتر نصر انشالله شما هم بزودی نتی ...

سلام عزیزم خوشحالم ک باردار شدین انشالله خدا براتون حفظش کنه

منم امروز روز سوم انتقالمه دکتر علیرضایی برام انتقال داده

شما چند تا جنین انتقال دادین؟

مرسی گلم   ممنونم ازت . انشالله گل پسرتو صحیح و سلامت بغل کنین همسر منم اوضاعش خوب نیست ...

انشالا خدا یه پسر سالم و صالح تو دلت بذاره عزیزم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...