2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
نازنین جون پردنیزول هم سر ساعت خاصی باید خورده بشه؟ من شبا میخوردم. الان بخوام تغییر بدم ب ظهر مشکلی ...

ببخشید من جواب میدم

نه یه بار اشکال نداره

کلا کورتون ها بهتره تا قبل ظهر خورده بشن

سلام بچه هاخوبین😍😍😍😍من امروز رفتم جواب چکاپ و ازمایش انعقادمو گرفتم شکرخدا همه چی اوکی بود.بالاخ ...

خداروووشکر. ان شاالله به خوبی همه چیز پیش میره و سبب خیر میشه برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من جواب میدم نه یه بار اشکال نداره کلا کورتون ها بهتره تا قبل ظهر خورده بشن

قربونت برم. لطف کردی عزیزم. من نمیدونستم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خوبی انشالله ب سلامتی دانایی میخوای جهاد انجام بدی یا بیمارستان ولیعصر؟؟ @نازنینaaa   ...

والا عزیزم موندم کجا برم کجا خوبه؟ بنظرتون قیمت کدوم  خوبه عزیزم امروز خواهرم دو دلم کرده قبلا قرار بود برم ابن سینا بعد ایجا رو بکی بهم معرفی کرد بخاطر قیمتش که پایینه میخوام برم تبریز پیش دانایی ولی خواهرم میگه یه موقع رسیدگی نمیکنن خدایی نکرده بچه عیب دار بدنیا میاد خیلی دلم آشوبه خواهش میکنم راهنماییم کنید دانایی برم یا ابن سینا

سلام خانوما میشه یه لحظه وقتتون رو بزارین بهم جواب بدین من میخوام پیش دکتر شهلا دانایی توی تبریز تعیین جنسیت کنم  برم بنظرتون ابن سینا خوبه یا این دکتر چون میترسم تو تبریز رسیدگی نکنن خدایی نکرده بچه عیب دار بدنیا بیاد ابن سینا چون هزینش زیاده ندارم برم اونجا چیکار کنم خواهششششششششش میکنم ازتون بخاطر خدا راهنماییم کنید دل آشوبم

نازنین جون پردنیزول هم سر ساعت خاصی باید خورده بشه؟ من شبا میخوردم. الان بخوام تغییر بدم ب ظهر مشکلی ...

نه گلم مثل آنتی بیوتیک نیست همون ازین به بعد با صبحانه یا ناهارت بخور دیگه شب نخور 

سلام عزیزم  شما تو مام هر بار چند تا تخمک ازت گرفتند و چندتا جنین شد؟ گریدشون خوب بود؟

عزیزم با وضعیت داغون همسرم بازم همه تخمکها جنین شد

دفعه اول سه تا تخمک سه تا جنین شد دفعه دوم هم دو تا تخمک دو تا جنین شد گریدشون خوب بود A و AB بودن 

تو چی شدی گلم؟ تعداد تخمک و جنین هات رو گفتن؟

عزيزم از جنين شناس بهمن راضي بودين؟

بله 

میگن خیلی کارشون خوبه 

بچه های بهمن ازش راضین اکثرا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من دونرم مام بود وقرار بود کارای تخمک کشی و...اونجاباشا منتها شانس مادقیقا روزی ک سونوقبل پانکچر داش ...

عزیزم کی پانکچر شدن؟ یعنی همون دکتر صالحی که مام هست پیامبران هم هست؟ دکتر خودت کیه؟

ممنون گلم گفتی من خیلی علائم دارم مثلا ترشحات زیاد تکرر ادرار بیخوابی شبانه استخوان پاهام درد میکنه ...

تهوع خیلی خوبه یعنی اینکه جفت محکمی داری احتمال سقط میاد پایین خوشحال باش که تهوع داری ولی بالا نمیاری انشالهه که بعد ۳ ماه بارداریت راحت و آسون میشه تهوع از بین میره اون وقت دیگه نمیتونن سیرت کنن😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏