2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دوستان من رففتم سنو  اصلا جنیننی در کار نبود ساک خالی گفت جنینت از بین رفته خدا نسیب کسی نکنه ف ...

پروانه جون چی شد عزیزم سقط کردی؟ گفتی تا امروز اگه نشه باید بری دکتر توی فکرتم انشالله که خدا بهت آرامش بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشالله. عزیزمی 😍😍😍 اینقد تحقیق میکردم همه رو توی ذهنم میسپردم. راستی یه کاربر ملکه زیبایی هم هست ...

نه هربار تسه شد 

آره هربار پریود شدم درست میگی اینبار میگردم خود میکرولین رو پیدا میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هربار تسه شد  آره هربار پریود شدم درست میگی اینبار میگردم خود میکرولین رو پیدا میکنم

سلام عزیزم

شما تو مام هر بار چند تا تخمک ازت گرفتند و چندتا جنین شد؟ گریدشون خوب بود؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه هربار تسه شد  آره هربار پریود شدم درست میگی اینبار میگردم خود میکرولین رو پیدا میکنم

من از ۱۳ آبان گرفتم داروخونه ایساتیس هم داشت. اگه بخوای شروع کنی کی میری قبل عید یا بعدش واسه شروع پانکچر

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من وقتی که خیلی زیاد هم بود اصلا بالا نیاوردم فقط تهوع خالی داشتم  حالا نمیدونم الان کمتر داره ...

سلام عزیزم.شما با کدوم دکتر انتقال انجام دادید؟ 

علائم هم داشتید قبل آزمایش؟ لکه بینی چطور؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم بهتره با فاصله از هم باشه پردنیزولون رو صبح یا ظهر بخور شبها خوب نیست رو‌خواب تاثیر میگذاره&nb ...

نازنین جون پردنیزول هم سر ساعت خاصی باید خورده بشه؟ من شبا میخوردم. الان بخوام تغییر بدم ب ظهر مشکلی نداره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها انوکساپارین فرقی نداره چقد با فاصله از ناف زده بشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام بچه هاخوبین😍😍😍😍من امروز رفتم جواب چکاپ و ازمایش انعقادمو گرفتم شکرخدا همه چی اوکی بود.بالاخره این ویتامین دی ب خودش اجازه داد یه حرکت رو ب بالا بکنه🤣🤣🤣🤣امروز رعتم پی سی آر هم دادم دعاکنید منفی باشه پس فردا هیسترو بشم😍😍😍😍مامانا خیلی دعامون کنید ک امسال پایان انتظارمون باشه

سلام عزیزم  شما تو مام هر بار چند تا تخمک ازت گرفتند و چندتا جنین شد؟ گریدشون خوب بود؟

من دونرم مام بود وقرار بود کارای تخمک کشی و...اونجاباشا منتها شانس مادقیقا روزی ک سونوقبل پانکچر داشت دکتر نصرگفته بود وزن بالا۸۰پانکچرا کنسله بااینکه قدش ۱۷۷بود ۸۰کیلو بود بازم قبول نکرد دیگه واسطه شون مارو برد پیش یه دکتر دیگه ک توپیامبران کارا اوکی شد.من بخاطر جنین شناس مام رفته بودم اون مرکز دیگا روزی ک اون اتفاق افتاد گفتم قسمت بوده ک مام نباشه.اما روز پانکچر دونرم متوجه شدم ک جنین شناس پیامبرانم دکتر صالحی😍😍😍😍چشام دقیقا اینجوری شد شکر خدا جنینای خوبی شدن .الانم ۳تادیگه دارم ک دیشب عکس کارت رو براشون فرستادم گفتن دوتاش ک Aخیلی خوبه اون یکیم خوبه