2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌. انشالله که بارداری راحتی رو داشته باشی و بعدشم زایمان خوبی . من چندتا سوال دارم  عزیزم ...

ممنونم گلم انشالا شما هم به خواسته دلتون برسید 

شوهر من تحرکش خیلی پایین بود 

تعدادش خوب بود ۴۰ میلیون بود 

متاسفانه واریکوسل گرید ۱ داشتند 

قبل از پانکچر فقط همسرم مکمل خوردن اسم مکملش فرتیلید بود دو دوره سه ماهه خوردن من داروی خاصی استفاده نکردم 

بنظر من برای تعیین جنسیت حتما بیمارستان خوب و تجهیزات جدید مهمه اصلا بیمارستان دولتی فکر نمیکنم انجام بدن یا اینکه اگر انجام بدن با کیفیت باشه 

من سه تا جنین برام تشکیل شد دو تا پسر یه دختر که یکی از جنینهای پسر متاسفانه قبل از انتقال از بین رفت یه جنین رو انتقال دادم و دختر رو فریز کردم 

فرتیلید تاثیر داره روی تشکیل شدن جنین پسر اینو دکتر من بهم گفت

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
قربونت برم این چه حرفیه گلم مرسی ازت که به فکری من خیلی مصمم رفتم پیش اسرافیلی ولی اونجور گفت دو دل ...

عزیزمی. آره میدونم چی میگی این حرفتم کاملا درسته جنین شناس خیلی مهمه. عرفان که خوب بود برای من خیلیا همون روز پانکچر ازشون راضی بودن ولی بازم یکم بذار ذهنت آزادتر بشه یا برو همون مام یا جای دیگه. ولی اسرافیلی به منم گفت اکه این جنینات نگرفت باید رحم اجاره ای بگیری. آخه خیلیا پیشش با سن بالا با یه دونه یا دوتا تخمک مامان شدن به این خاطر میگم کارش خوبه ولی مام هم برات خوب بوده خدایی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
درهرصورت همه جوره اش برا ما استرس آوره😅 الهی که هممون این دورانو سلامت بگذرونیمو نی نی هامون صحیح ...

واقعا😂😂 ایشالاااااا ایشالاااااا 

ایشالا همه منتظرا هم همچین  روزایی و خیلی زود تجربه کنن البته از نوع خوبشو😂

بچه ها سلام🌸🌸🌸 بچه ها اینجا کسی فرتیل سی ام برای فروش داره؟ یه تعداد کمی میخوام،اگر خودتون د ...

عزیزم هنوزم میخوای یا پیدا کردی؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

سلام دوستان من 6 هفته هستم امروز انقباضات شدید شکمی دارم احساس میکنم قسمت رحمم شدید نبض میزنه ی لحظه خیلی ترسیدم انقباض اینقدر شدید بود انگار ی چیزی قسمت چپ شکمم محکم لگد میزد بنظرتون بد هست نگران شدم

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام دوستان من 6 هفته هستم امروز انقباضات شدید شکمی دارم احساس میکنم قسمت رحمم شدید نبض میزنه ی لحظه ...

عزیزم انقباض یعنی میگیره ول میکنه ییا تیر میکشه؟؟ استراحت کن پاهاتو یکم بده بالا یا حالت سجده مانند بشو اگه دیدی ادامه دار بود و خوب نشدی زنگ بزن دکترت

عزیزم انقباض یعنی میگیره ول میکنه ییا تیر میکشه؟؟ استراحت کن پاهاتو یکم بده بالا یا حالت سجده مانند ...

هر دو حالت رو داره امروز کلا اینجوری شده 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
هر دو حالت رو داره امروز کلا اینجوری شده 

تیر اصلا اشکال نداره یا حالت پریودی اینا اما انقباض چیز خوبی نیست البته شما که لکه بینی چیزی همراهش نداری

کلا میگن در هر صورت استراحت کنید اگر خوب نشد با دکترتون تماس بگیرید نگران نباش عزیزم ❤️

تیر اصلا اشکال نداره یا حالت پریودی اینا اما انقباض چیز خوبی نیست البته شما که لکه بینی چیزی همراهش ...

آره حالت پریودی دارم ولی لکه بینی ندارم خداروشکر حتی احساس میکنم کلیه درد دارم میزنه به کمرم 

ممنون جواب دادین عزیزم

عزیزمی. آره میدونم چی میگی این حرفتم کاملا درسته جنین شناس خیلی مهمه. عرفان که خوب بود برای من خیلیا ...

راست میگی یه فکرمم همین بود دوباره برم مام ولی این دفعه با علیرضایی و نصر پیش برم 

سلام ندا جون یه سوال شما میدونی سیسمونی سرویس تخت و کمد نوزادی تو یافت آباد دقیقا کجاشه؟ بعد زباده م ...

سلام عزیزه دلم یافت آباد خیلی کمه بیشتر باید تو نت مدلتو سرچ کنی بهشون بدی براتون بسازن عبدل اباد برای کودک و نوزاده.اگه خوشت نیومده برو یافت اباد مدلتو از نت انتخاب کن بده بسازن 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏