2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من 6 هفته هستم امروز انقباضات شدید شکمی دارم احساس میکنم قسمت رحمم شدید نبض میزنه ی لحظه ...

نه عزیزم واسه هفته ی ۶ اشکالی نداره انقباض تو ماهای ۷ و ۸ خطرناکه زایمان زودرس میاره من الان تقریباا روزی سه چهار بار انقباض دارم که دکترم باز میگه طبیعیه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزه دلم یافت آباد خیلی کمه بیشتر باید تو نت مدلتو سرچ کنی بهشون بدی براتون بسازن عبدل اباد بر ...

مرسی عزیزدلم اره عبدل آباد بنظرم قدیمی بود و سبک کارشون به سلیقه من نبود متاسفانه . بازم ممنونم از راهنماییت گلم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم واسه هفته ی ۶ اشکالی نداره انقباض تو ماهای ۷ و ۸ خطرناکه زایمان زودرس میاره من الان تقریباا ...

ممنون گلم گفتی من خیلی علائم دارم مثلا ترشحات زیاد تکرر ادرار بیخوابی شبانه استخوان پاهام درد میکنه حالت تهوع زیاد ولی خدراوشکر منجر به استفراغ نمیشه غذام کم شده به هیچی میل ندارم تحمل میکنم انشاالله ختم بخیر میشه 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

من انقدر جزئیاتش رو یادم نیست هزینه هارو هم همسرم پرداخت میکنه یادم نمیاد ولی پیش دکتر زهرا خلج درمان کردم ناباروریمو تا سال ها خیلیا بهم گفتن نمیشه باردار بشیو کلی نا امیدی اما ایشون واقعا هدفمند پیش رفتن و کلی دعاشون میکنم

مرسی عزیزدلم اره عبدل آباد بنظرم قدیمی بود و سبک کارشون به سلیقه من نبود متاسفانه . بازم ممنونم از ر ...

تو اینستا بگرد بهتر پیدا میکنی

من که مدل دیدم دادم ساختن برام

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزمی. آره میدونم چی میگی این حرفتم کاملا درسته جنین شناس خیلی مهمه. عرفان که خوب بود برای من خیلیا ...

عزیزم

جنین بلاست نباشه چقد امکان داره بگیره

میترسم دفعه بعد بلاست نشه جنینام

😉

باز که میکنن تخمدان هم چک میکنن شاید کیستی چیزی باشه دکترم  به من مثلا گفت میتونستم کوتر کنم ا ...

ممنون از راهنماییت🌹

هیوا جان فیبروم شما چند سانت بود که عمل بازشدید؟

ذخیرتون چندبود.؟

چندسال اقدام بودید؟

کلا مشکلتون برای نازایی چی بود ؟

میخام بدونم ممکنه فیبروم عامل نازاییم باشه

ممنون از راهنماییت🌹 هیوا جان فیبروم شما چند سانت بود که عمل بازشدید؟ ذخیرتون چندبود.؟ چندسال اقد ...

اینارو کامل توی تاپیکم پرسیدی عزیزم گفتم بهتون اما اگه بازم سوال دیگه هست در خدمتم😍😍

خانما من بعد سونو قلب تو هشت هفته دوبار لک قهوه ای اومد ازم هماتومم اصلا ندارم دکترم گفت ک جذب شده 

لک ها خیلی نگرانم کردن ب خاطرچیه 

اخه شنیدم لک بعد تشکیل قلب خطرناکه

مرسی از راهنماییت کجا دادی ساختن برات؟ 

یک نفر رو بهمون معرفی کردن خودش میاد خونه رو میبینه طراحی میکنه و طرح رو میفرسته تایید که کردی هزینه mdfدرجه ۱ و درجه۲ رو میگه و بعد اگه خواستی سفارش میدی

من تخت دو طبقه نوجوان با ویترین و کمد شد۳۰ میلیون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚