2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
من تو بارداری اولم فولیک ۵ رو تا اخر میخوردم  ب خاطر کم خونی اهن هم  خوردم، ولی این باردار ...

ممنون از راهنماییت عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اخه نصفش فایده نداره  من هفته شش دیگه از حالت تهوع به تهوع تبدیل شدم و هیچ قرصی کنترلم نمیکرد ...

من امروز ۶تموم کردم با حساب پریودم  می ترسم بشه استفراغ ...خدا خودش کمکمون کنه ولی این روزارو برای همه منتظرا ارزو می کنم 🤢🤢🤢🤢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما کسی میدونه نزدیکی‌ محافظت شده قبل عمل پانکچر برای چیه ؟ اینجوری اسپرم ‌کم ‌نمیشه برای تشکیل جن ...

عزیزم نگران نباش تعداد مهم نیست در عوض dfi کم میشه و اسپرم های زنده و کیفیت بهتر میشه

عزیزم حداقل باید نیم ساعت بعد لووتیروکسین چیزی نخوری شب با یه بطری اب بزار کنارت  صبح بخور نی ...

آخه دقیقا همین کارو میکنم ولی تا آنی که میخورم همونجور که دراز کشیدم انگار میخام قرصو بالا بیارم 

جدیدا اینجوری شدم من قبلا از خواب بیدار میشدم میخوردمش تا غروب یه وقتا ناشتا بودم اصلا انگار نه انگار

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بیمارستان عرفان و لاله البته نظر خودش همیشه تو عرفانه مگه اینکه خودت بخوای لاله زایمان کنی

مرسی نداجون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من از دکتر خودم پرسیدم گفت تا ۳ ماه ایراد نداره اما بعدش باید به پهلو بخوابی الانم شما ۳ ماهت شده سع ...

باشه عزیزم ممنون 

حالا من فکر میکردم تا هفته ۲۰ وقت دارم

عزیزم من نعیین جنسیتم سوالی داشتی بپرس

سلام‌. انشالله که بارداری راحتی رو داشته باشی و بعدشم زایمان خوبی . من چندتا سوال دارم 

عزیزم شما تعیین جنسیت هستی اوضاع آزمایش اسپرم همسرت چطور بود ؟ 

بعدش اینکه قبل پانکچر چند ماه مکمل خوردین ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
@ماشالا     سلام ماشالا جان  یادمه یبار گفتی تو سونو های مختلف تاریخ بارداریت ...

سلام عزیزم حالت خوبه؟

ببین این دو سه روز اینور اونور اصلا جای نگرانی نداره انشاءالله که رشد جنینت خوب بوده 

من هرسری برا سونوگرافی یه جای جدید رفتم 

اولین بار که خونریزی کردم رفتم سونو گفت ۶ هفته تمامی بعد ۱۰ روز بعدش دوباره رفتم یه سونوی دیگه گفت ۶ هفته و۴ روزی بعد هفته بعد دوباره رفتم یه جا گفت ۸ هفته و۴ روزی قشنگ هرکدوم ۲ هفته ۱۰ روز اختلاف داشت 

بعدش فهمیدم بعضیا از تاریخ پریودم حساب میکردن هفته رو بعضیاشون از رو اندازه جنینم بخاطر همون اختلاف داشت ولی خب به بچه ها گفتم گفتن تا ان تی این چیزا طبیعیه ان تی دیگه دقیق میگه هفتتو

قربونت برم فقط حواستون به عفونت باشه  چیزی که بیشترین احتمال پارگی رو خدایی ناکرده ایجاد میکنه ...

آره دقیقا من دیگه خیلی دارم پیش پیش میرم 😂

اتفاقا فکر میکنم عفونتو داشته باشم دوشنبه میرم پیش دکترم بهش میگم 

زیر 95 خوبه عزیزم اما بیشتر رعایت کن به من گفت سیب زمینی و ماکارونی رو تا اخر بارداری کامل حذف کن شم ...

آره نیلدا جونم من خودم خیلی اضافه وزن دارم یعنی قشنگ مستعد همه جور مشکلات بارداری هستم خیلی باید رعایت کنم

باشه عزیزم ممنون

عزیزم هایپر کسایی میشن که بالا۱۲، ۱۵تا تخمک داشته باشن

یکم بزرگ شدن شکم و درد تخمدان بعد پانکچر طبیعی هست از نفخ بیهوشی هم هست اگر هنوز یبوستی حتما چند قاشق لاکسی ژل بخور اصلا نباید فشار بیاری مایعات زیاد بخور حداقل تا ۵روز هم خم و راست نشو و سنگین بلند نکن

والا ازز بندگان برگزیده خدایی که علائم نداری شکر کن 😜😍

ببین عزیزم بخدا تو این موردم همون میانه اش خیلی بهتره الان برا من انقدر سایلنت وچراغ خاموش داره کار میکنه که همش ترس دارم میگم نکنه خدایی نکرده اتفاقی افتاده یا یه وقت رشد نمیکنه از اونطرفم دیگه تهوع شدیدم خیلی بده 

ببین عزیزم بخدا تو این موردم همون میانه اش خیلی بهتره الان برا من انقدر سایلنت وچراغ خاموش داره کار ...

نه بی خیال تهوع عذابه عذاب ...شکر خدا سالمه نگرانی نداره ان شاءالله بع سلامتی بغلش کنی