2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ممنون‌عزیزم آزمایش‌ژنتیک‌شما‌توهمون‌ساختمون‌ژنتیک‌انجام‌دادی؟ کاریوتاپ‌گف‌میتونی‌هرجاانجام‌بدی..ای ...

بله عزیزم کاریوتایپم من تو همون ساختمون ژنتیک انجام دادم

نه سخت نوبت نمیده ففط هفته ای دو روز هست فکر کنم البته ازمایش انعقادیو باید ببری پیش دکتر هماتولوژی 

بله منم ازمایش ایمنی و انعقادیو دادم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جون میگم یه فکری کردم ، من ۱۵ آذر پریود میشم . از الان مرتب مکملهامونو بخوریم و رعایت کنیم و ۱۵ ...

نه عزیزم همین ۱۵ آذر برو شما از همین فردا صبح هم شروع کنی قشنگ وقت داری چون بهت ال و سینافکت میده و پریود بعدی وارد سیکل میشی پس خیلی وقته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها برام دعا کنید شنبه آزمایشم مثبت بشه . امروز بی بی چک گذاشتم منفی شدم . دلم داره میترکه نمیتونم قبول کنم . آخرین جنین هام بودن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام بچه ها من روز سوم پریود باید برم سونوگرافی واژ ینال..چ جوری هست ؟؟درد داره؟؟چن دقیقه طول می‌کشه ...

درد نداره لباس زیر  و پد و که در نمیاری یک لحظه کنار می زنی سری و وارد می کنه نگران نباش

بچه ها برام دعا کنید شنبه آزمایشم مثبت بشه . امروز بی بی چک گذاشتم منفی شدم . دلم داره میترکه نمیتون ...

امروز زوز چند انتقالی ؟من ۱۳ تست دادم حالت خوب نیست  تست بده خدا شادت کنه

درد نداره لباس زیر  و پد و که در نمیاری یک لحظه کنار می زنی سری و وارد می کنه نگران نباش

وواقعا ؟؟لباس زیر نوار بهداشتی در نمیارم؟؟ج جوری ینی 

همش استرس دارم چن ساله منتظر بچه م 

دیگه رفتم مرکز ناباروری

گفت روز سوم پریودت بیا سونو ببینم چ جوری هستی تا بگم ای وی اف یا دارو بهت بدم 

همش استرس دارم فوبیا معاینه شدن دارم ترس دارم خودم سفت میگیرم

امروز زوز چند انتقالی ؟من ۱۳ تست دادم حالت خوب نیست  تست بده خدا شادت کنه

اگه همون روز انتقالم حساب بشه امروز روز ۱۳ هست . ولی اگه نشه روز ۱۲ ام  بی بی چک‌ گذاشتم منفی شدم 😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اگه همون روز انتقالم حساب بشه امروز روز ۱۳ هست . ولی اگه نشه روز ۱۲ ام  بی بی چک‌ گذاشتم منفی ش ...

می تونی تست بدی امروز ...ان شاالله  مثبت باشه من بی بی نزدم چون متنفرم ازش 

می تونی تست بدی امروز ...ان شاالله  مثبت باشه من بی بی نزدم چون متنفرم ازش

برا همون شنبه میرم آزمایش که نوشتن . امید بستم به آزمایش فقط اصن دلم قبول نمیکنه که منفی شدم بازم 😭😭😭

وواقعا ؟؟لباس زیر نوار بهداشتی در نمیارم؟؟ج جوری ینی  همش استرس دارم چن ساله منتظر بچه م&nb ...

نه اصلا درد نداره و در نمیاری فقط شلوار درمیاری از بغل لباس زیر سری دستگاه وارد می کنه نوار بزرگ بردار حتما نگران نباش 

سلام بچه ها من روز سوم پریود باید برم سونوگرافی واژ ینال..چ جوری هست ؟؟درد داره؟؟چن دقیقه طول می‌کشه ...

نه عزیزم درد نداره

کثیف کاری که یخورده هست ولی چاره ای نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍