2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
عزیزم خارج رحمی بتا خوب بالا نمیره لک داره تو رحم نمیبینن جنینو.چرا این سوالارو میکنی شما برو شادیت ...

ممنون عزیزم آره من شاکرم خیلی زیاد بقیه اش با خداست ولی برام سوال بود 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
نگرانش نباش گلم. خارج رحمی انقد درد وحشتناک ی طرفه داره ک قابل تحمل نیس + خونریزی یا لک بینی. اصلااا ...

ممنون عزیزم الهی نصیب هیشکی نشه 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله خدا از دهنت بشنوه . آخرین جنین هام بودن برام دعا کنین 

چشم عزیزم به شرط لیاقت دعاگوت هستم گلم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم آره من شاکرم خیلی زیاد بقیه اش با خداست ولی برام سوال بود 

اره زیاد خودتو درگیر این فکرای الکی نکن خوب نیست 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
پروانه اونجوری شد.... فدات سلامت باشی همچنین نی نی ناز شما

تینا جونم بسلامتی رفتی ان تی؟😍😍😍😍

بیا زود خبر بهمون بده ذوقتو دارم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم رفتم ختم بارداری رو اعلام کرد گفت داروهاتو قطع کن لکه بیننیم دارم گفت اگه تا دوشنبه دفع ن ...

پروانه جان سلام عزیزم درچه حالی؟

حالت خوبه؟

تینا جونم بسلامتی رفتی ان تی؟😍😍😍😍 بیا زود خبر بهمون بده ذوقتو دارم

سلام عزیز دلم 

رفتم 😍😍😍😍😍

همه چی خوب بود 

۱۲ هفته و ۲ روز بودم 

جنین ۵۸ میل بود 

ضربان قلبش ۱۶۰ 

طول سرویکس ۳۹

عدد ان تی ۱/۴

انشالا بزودی خودت میری و میای خوشحالمون میکنی

جنسیتم که میدونستم خودم ولی خودش گفت ۸۰ درصد پسره من نگفتم تعیین جنسیت بودم😂😂😂

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بچه ها شما میدونین استرادیول والرات با اتینیل استرادیول چ فرقی داره؟  این دفعه اتینیل داد دارو ...

واعزیزم خیلی عجیبه منم اتینیل داشتم روزی ۳ تا بااون دوز اندومتر بالا نمیره 

پروانه جان سلام عزیزم درچه حالی؟ حالت خوبه؟

سلام عزیزم سلامتیت وقتی ساعت دوازده میشه زمانه امپولام دلم خیلی میگیره به ساعتش عادت کرده بودم والله اصلا هیچی به هیچی لکه ای که داشتمم هم قطع شده داروهامو از دوشنبه نمیخورم ولی پری جون تشریف نمیاره تا یکشنبه بهم وقت داده اگه دفع نکنم باید برم بیمارستان 

سلام عزیزم سلامتیت وقتی ساعت دوازده میشه زمانه امپولام دلم خیلی میگیره به ساعتش عادت کرده بودم والله ...

عزیزم حالت خوبه ؟؟؟

انشالا به راحتی سقط میشه و محکم و مصمم میری برای انتقال بعد و دست پر میای 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزم سلامتیت وقتی ساعت دوازده میشه زمانه امپولام دلم خیلی میگیره به ساعتش عادت کرده بودم والله ...

نگران نباش منم توسقطم همون روز اول لک داشتم ک رفتم دکتر بعد ک داروها قطع کردم دقیقا ۶روز بعدش پری شدم ک گفتم الانه ک بمیرم درد وحشتناک و عجیبب داشتم پاشدم ک حاضربشم برم دکتر یهو حس کردم یه چیزی ازم دفع شد ک ببخشید رفتم دستشویی دیدم یه تیکه گوشتی بزرگ بود ک یه تیکه زردم داشت ک دردمم باهمون رفت.من هرگز توپریودیم دردندارم