2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
دوستان خارج رحمی کی معلوم میشه ؟

عزیزم خارج رحمی بتا خوب بالا نمیره لک داره تو رحم نمیبینن جنینو.چرا این سوالارو میکنی شما برو شادیت کن بخاطر معجزه خدا 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خدا هیچ رحمی نداه. من کرمانشاه میرفتم

شادی جان الهی قربونت برم. میفهمم درد و غصه تو. همه ما کم و بیش کشیدیم این روزارو. خیلی از بچه ها خیییییلی سخت تر و تو هفته های بالاتر یا اخر از دست دادن نی نی شونو. اینا رو گفتم که ببینی سخت تر از غصه ما هم هست.

قربونت برم خدا نه بخیله نه بی رحمه نه کم میاره خزانه نعمت هاش نه بی خبر از وجود و خواسته ماست و نه ناتوانه از براورده کردنشه و نه  هر چیز دیگه ای...

مطمئن باش تو همین سختی ای ک می کشیم هم خیری هست. ب این فکر کن که شاید جنین ها سلامت لازم رو نداشتن و گرفتنشون مصیبت بیشتری میشد براتون. میفهمم ب خدا خییییلی سخته ولی مطمئن باش این روزای سخت میگذره و دوباره سرپا میشی و ان شاالله پر قدرت ادامه میدی . از کجا میدونی شایدم اون وسط خدا خودش بی هیچ خرج و هزینه ای نی نی کاشت تو دلت  .کم نداشتیم تو همین تاپیک.

برا آرامش دلت آیه الکرسی می خونم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان خارج رحمی کی معلوم میشه ؟

نگرانش نباش گلم. خارج رحمی انقد درد وحشتناک ی طرفه داره ک قابل تحمل نیس + خونریزی یا لک بینی. اصلاااااا ذهن تو مشغولش نکن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا میزنم هر سه روز یه دونه . 

خب پس عزیزم خیالت راحت انشاءالله که علائم بارداریته ونی نی توشگلت داره جا باز میکنه تو دلت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بخدا حالم دست خودم نیست لعنتی hcg هم داشتم نمیتونم بی بی چک بزنم با کوچیکترین علائمی ترس برم میداره ...

منم با اخرین جنینام باردار شدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بخدا حالم دست خودم نیست لعنتی hcg هم داشتم نمیتونم بی بی چک بزنم با کوچیکترین علائمی ترس برم میداره ...

مطمئن باش مثبتی این همه صبر کردی چندروزم روش من مطمئنم شنبه میای با بی بی مثبت ومارو خوشحالمون میکنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
رزبرن، به همتون توصیه میکنم ازین بگیرید یعنی تمام محافظای تختشم همه جاش دوخت خورده و باعث میشه جمع ن ...

مررررسی عزیزم میرم حتما نگاه میکنم

خیییییییلی خوشگله این طرحش بسلامتی ودل خوش نی نیت بیاد روش بخوابه عزیزدلم

خب پس عزیزم خیالت راحت انشاءالله که علائم بارداریته ونی نی توشگلت داره جا باز میکنه تو دلت

ان شالله خدا از دهنت بشنوه . آخرین جنین هام بودن

برام دعا کنین 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
فکر کنم پسر داری، سخت شد😂😂 نمیدونم چرا حسم به بچه 248 دختر بود حالا درست گفته باشم یهو دیدی جفتتو ...

انشاءالله هرچی هستن چه من چه کاربر ۲۴۸ صحیح وسلامت باشن فقط منکه جنسیت برام اصلا مهم نیست

مطمئن باش مثبتی این همه صبر کردی چندروزم روش من مطمئنم شنبه میای با بی بی مثبت ومارو خوشحالمون میکنی

ان شالله ان شالله 🤲🤲🤲🌹🌹

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام گلم.از بعد مثبت شدن هم ویتامین د مصرف کردین‌؟

نه عزیزم من آخرین قرصمو یه روز قبل انتقالم خوردم دیگه تا الان نخوردم هفته ۱۲ هستم