2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
خانما سلام برای سرویس چوب نوزادی کجا رو پیشنهاد میدید تو تهران ؟ ممنون میشم اگه تجربه ای دارید راهنم ...

تونستی یه سر بازار مبل نعمت آباد هم برو قیمتاشون عالیه و جنساشونم همه جوره هست

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنون عزیزم ان شاالله به سلامتی زایمان کنی خیلی تهوع دارم معدم کلا قاطی شده اینارو به فال نیک می گیر ...

مرسی عزیزدلم همچنین خودت، تهوع خیلی سخته واقعا اما بودنشم نشونه خیلی خوبیه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فک نمیکنم تو میکرو باشه ها چون منم سابقشو دارم دکترم گف تو میکرو جنینو مستقیم به رحم انتقال می ...

عزیزم چرا بعضی وقتا جنین حرکت میکنه همیشه که نیست نادره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون میگم شما اطلاع داری که اصلا تو رویان خراش و پی ار پی انجام میدن یا نه برا منکه هنوز عمق رحم ...

خراش انجام میدم پی آر پی نمی دونم به چسب جنین اعتقادی ندارن. ایمنی و انعقادی رو مد نظر میگیرن وقتی چندبار منفی داشته باشی. برای من دو تا منفی و چون جنین اخر بود همه آزمایش ها رو درخواست دادن.

خدایا شکرت
گلم من ۴هفته هر دوشنبه زنگ زدم که یا اشغال بود یا جواب نمیدادن تا بالاخره موفق شدم همون موقع برای دو ...

من هنوز یه هفته زنگ زدم،پس فعلا ناامید نشم 

من جنین توی شهر خودم دارم فقط میخوام واسه سقط برم ویزیت شم ببینم واسم آزمایش مینویسه

انشاالله جواب میگیری با این دکتر

من هنوز یه هفته زنگ زدم،پس فعلا ناامید نشم  من جنین توی شهر خودم دارم فقط میخوام واسه سقط برم ...

نه عزیزم ۲ تا ۲.۱۵ تند تند بگیر جواب نداد بازم بزن

آهان یعنی با ivf مثبت شدی و سقط شد؟ 

اشکال نداره شهرستان ها رو مریضش که بشی تو حاملگی  تلفنی میگه چکار بکنن 

نه عزیزم ۲ تا ۲.۱۵ تند تند بگیر جواب نداد بازم بزن آهان یعنی با ivf مثبت شدی و سقط شد؟  اشکال ...

آره ivf کردم یه بار مثبت شد بعد افت بتا پیدا کردم،سری دوم منفی شد،یه بار هم طبیعی حامله شدم اونم توی ۶هفته و خورده ایی قلبش ایست کرد

عزیزم چرا بعضی وقتا جنین حرکت میکنه همیشه که نیست نادره

آخه جنین دوباره بسمت لوله ها که بر نمیگرده..بازم  نمیدونما شاید اطلاعات من کمه 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
آخه جنین دوباره بسمت لوله ها که بر نمیگرده..بازم  نمیدونما شاید اطلاعات من کمه

چرا پیش میاد عزیزم یکی با من انتقال بود گفته بود دفه قبلی خارج رحمی برام شده بود

خدایا شکرت
چرا پیش میاد عزیزم یکی با من انتقال بود گفته بود دفه قبلی خارج رحمی برام شده بود

واا من نمیدونستم تو انتقالم خارج رحمی میشه تو آی یو آی میدونستم ولی تو میکرو نه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
آخه جنین دوباره بسمت لوله ها که بر نمیگرده..بازم  نمیدونما شاید اطلاعات من کمه

والله داخل تایپیکای که خوندم دیدم نوشته بود خارج رحمی شده حرکت کرده رفته جای نامناسب مثل لوله ها

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦