2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام دوستای عزیزم خوبین؟ چه خبرا؟  کسی سرم اینترالیپیدتزریق کرده؟ چطوریه؟ من اولبن بارمه سیکل ...

بله عزیزم

روز قبل انتقال۱۰۰سیسی سرم‌رو تو ۲۰۰ سیسی اب مقطر تو دوساعت بهم تزریق کردن

بعد مثبت شدن هم فورا همون دوز زدم

دوباره یکماه بعدش زدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم چند هفته ای که مثه نبض میزنه برات؟؟؟ منم حس میکنم نبض میزنه دو روزه اینجوریم

شما زوده

اون نبض خونرسانی زیاد به رحمه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون دوره هم انتقال دادی؟ 

عزیزم خراش که با هسترو تو اتاق عمل انجام میشه ماه بعدش انتقال میدن.فکرکنم بعد پریودی که پاک شدی انجام میدن چون منم قراره انجام بدم دکتر برام هفت هشت پریودی میخواد انجام بده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بله عزیزم روز قبل انتقال۱۰۰سیسی سرم‌رو تو ۲۰۰ سیسی اب مقطر تو دوساعت بهم تزریق کردن بعد مثبت شدن ه ...

عزیزم میتونم بپرسم چه کدوم فاکتورای آزمایش ایمنیتون مشکل داشت که سرم دادن؟؟

بچه ها شما تو اولین‌ سونو برای ای وی اف چند تا تخمک داشتید ؟ بعد از سونو که امپولا رو ادامه دادید تخ ...

عزیزم من فقط یکی داشتم بعدش داروهامو ادامه دادم روز پانکچر شد دوتا که میخواستم کنسل کنم ولی دکترم پشیمونم کرد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم من فقط یکی داشتم بعدش داروهامو ادامه دادم روز پانکچر شد دوتا که میخواستم کنسل کنم ولی دکترم پش ...

عزیزم با همون دو تا تخمکی که داشتی جنین شد باردار شدی؟😍

سونو رفتی خبرم کن  خوسخبر باشی

فدات عزیزم انشاله خیره برا همه.من یکم کمتر شده حالت تهوعم.کلا هرچی بشه میگم چرا اینجور شدم.از دیشبم که دیگه کلا اروم و قرار ندارم.اگه نرم دکتر تا ۴شنبه میمیرم از استرس

عزیزم میتونم بپرسم چه کدوم فاکتورای آزمایش ایمنیتون مشکل داشت که سرم دادن؟؟

فقط Cd5  یکم بالا بود

فدات عزیزم انشاله خیره برا همه.من یکم کمتر شده حالت تهوعم.کلا هرچی بشه میگم چرا اینجور شدم.از دیشبم ...

دور از جون برو استرست کم شه توکل بخدا 

من شوهرم راضی نمیشه میگه امروز بری پس فردا هم بری باز ؟😏

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
فقط Cd5  یکم بالا بود

آهان ممنون.شماهمه سی دی مارکرارو دادید؟؟برای من سی دی ۵۶و۱۶ با دوتا دیگه نوشته.اگه اینا مشکل داشته باشه بازم سرم میدن.

مبارک باشه عزیزم مال منم همه جای شکممه بیشترزیر و اطراف ناف رفتی انومالی عزیزم؟؟چندهفته رفتی

ان شالله که سالم باشه،بله رفتم ۱۸ هفته و یه روز سونو دادم ولی آزمایشafp رو ۱۲ روز قبل از سونو دادم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام دوستای عزیزم خوبین؟ چه خبرا؟  کسی سرم اینترالیپیدتزریق کرده؟ چطوریه؟ من اولبن بارمه سیکل ...

سلام عزیزدلم الهی این دفعه مثبت بشی عزیزم😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دور از جون برو استرست کم شه توکل بخدا  من شوهرم راضی نمیشه میگه امروز بری پس فردا هم بری باز ؟ ...

نه دیگه امروز بری پس فردا نیاز نیس که.امروز تاریخ ان تی و برام مشخص میکنه.بمن گف ۲۰روز بعد بیا که میشه فردا .چن فردا مطب نیس قبلا گفتم چهارشنبه برم الان میگم یه روز زودتر میرم