2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046198 بازدید | 684503 پست
من امروز روز دوازده انتقالمه.. مث دیوونه ها فقط گریه میکنم آروم و قرار ندارم‌ دوس دارم فرار کنم ازین ...

اروم باش شادی جون به علایم نیست برات ایه الکرسی می خونم و ۳ایه اخر سوره یس خیلی بخون 

عزیزم ببخشید که من جواب میدم دکتر مشایخی دکتر خیلیی خوبی هست برو زیر نظر اون بعد برات ازمایش ایمنی ...

قربونت‌برم‌ساراجان

دخملت‌نازت‌خوبه؟

فردانوبت‌دارم‌‌بادکترمشایخی

بادخترنازت‌برام‌دعا‌کن.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اروم باش شادی جون به علایم نیست برات ایه الکرسی می خونم و ۳ایه اخر سوره یس خیلی بخون 

عزیزم شما قبل پانکچر ال ارژنین خوردین ؟ راستی مبارک باشه بارداریت انشالله که به سلامت و دل خوش بغلش کنین

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم ایشالا به اون مرحله نمیرسی و طولش افزایش پیدا میکنه، جالبه اینجا طول سرویکس اندازه نمیگیرن و م ...

مرسی عزیزم

چه جالب ولی خب اینجا خیلی مهمه هر سونو اندازه میگیرن الان دوهفته دیگه دوباره باید برم سونو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یعنی منم پاشم برم رویان ویزیت شم؟

بله عزیزم ویزیت شی بهتره 

ولی خب من دیگه رویان نمیرم میرم مطب مشایخی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بله عزیزم ویزیت شی بهتره  ولی خب من دیگه رویان نمیرم میرم مطب مشایخی

مصطفایی مطب نداره که بدبختی منم واقعا از رویان رفتن متنفر شدم دیگه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربونت‌برم‌ساراجان دخملت‌نازت‌خوبه؟ فردانوبت‌دارم‌‌بادکترمشایخی بادخترنازت‌برام‌دعا‌کن.

خوبه عزیزم قربونت

چشم حتما اگه لایق باشم

مصطفایی مطب نداره که بدبختی منم واقعا از رویان رفتن متنفر شدم دیگه

چه بد

من از بس اونجا نشستم تو نوبت کمر درد گرفتم

وای خدایا شکرت خواهرشوهرم بی بی زده مثبته اینم عکس تستش هنوز جواب آزمایشش نیومده

سلام عزیزم دیدی بهت گفتم انشاءالله لک لانه‌گزینی بگو نگران نباشه خداروشکر که مثبت شده به این وقت اذانی الهی که صحیح وسلامت بگیره بغلش

عزیز کدوم مرکز انتقال داده خواهرشوهرت؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چه بد من از بس اونجا نشستم تو نوبت کمر درد گرفتم

خیلی خیلی بده با این مطب نداشتنش اسیر کرده منو 

شنبه تا پنجشنبه اونجاس دیگه همش 

منم از همین شلوغیش ومعطلیش کلافه ام 

ان تی رو حتما باید خود رویان بدم یا میتونم جای دیگه بدم براش ببرم؟

حالا انشاءالله ان تی بگذره به فکری میکنم برا عوض کردن دکترم

ببین من مصطفایی رو دوست دارم دکتر خوبیه یعنی اگه مطب داشت حتما تا آخر ادامه میدادم باهاش ولی متاسفانه نداره