2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نمیدونم عزیزم به من ان تی طول سرویکسو گفتن

مرسی عزیزم حالا من شانسی میگم ببینم چی میگه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آخخخخ گفتی منم روزی نیست که به شوهرم نگم پس کی این روزا میگذره بریم تو خرید کردناش وبعدم دنیا اومدنش ...

میفهمم چی میگی

تا زمانیکه تکونشو حس نکنی چیزی از حاملگی جز استرس نمیفهمی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولاش خیلی خیلی دیر میگذره  من همش میگفتم یچی بهم بزنید برم کما تا دنیا اومدنشون بعد ان تی و ...

ایشالله عزیزم زود بگذره صدای قلبشونو بشنم خیالم راحت بشه

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
عزیزم این که میگن معدرت میخوام بعد انتقال ازدستشویی فرنگی استفاده کنید اگه نداشته باشیم چیکار باید ب ...

عزیزم منم از دستشویی فرنگی استفاده نکردم موقعی که میخوام بشینم روی انگشت پاهام میشینم اینجوری به شکمم فشار نمیاد دیگه عادت کردم

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
اوووف من یکبار انتقال دادم منفی .ویه جنین دیکه کلا دارم با دی اف ۱۹....شنیدم بالاس و انتقالش بیفایده ...

یعنی دی اف ای بالا نمیشه میکرو هم کرد بازم کیفیتش میاد پایین؟ چون میکرو مگه اسپر م های سالمو سرحالو جدا نمیکنن اخه دی اف اژ داداشم ۳۵ دکتر میگه میکرو کنید به جای ای وی اف

یعنی دی اف ای بالا نمیشه میکرو هم کرد بازم کیفیتش میاد پایین؟ چون میکرو مگه اسپر م های سالمو سرحالو ...

منم میکرو کردم.....نمیدونم دوتا سه روزه انتقال دادم منفی شد...یه پنج روزه فقط مونده نمیدونم چیکار کنم.راستی شما چندتان نی نی ها!

منم میکرو کردم.....نمیدونم دوتا سه روزه انتقال دادم منفی شد...یه پنج روزه فقط مونده نمیدونم چیکار کن ...

ببخشید از بیضه نمونه گرفتن اخه این‌و میگن از بیضه میگیرن حدودی قیمتش چه قدره از ای وی اف بیشتر شده