2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
ممنونم عزیز دلم.کیوتن ال ارژنین امگا۳ ویتامین ای وسی.فکر کنم اینا رو بهم گفتی برای انتقال داری میخور ...

بله عزیزم درسته. الان برات میفرستم اینا رو توی گوشیم دارم عکسشونو. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیز دلم.کیوتن ال ارژنین امگا۳ ویتامین ای وسی.فکر کنم اینا رو بهم گفتی برای انتقال داری میخور ...

کیوتن هم فرقی نمیکنه اگه دوز ۱۰۰ پیدا کنی خیلی خوبه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی مرسی که به یادم بودین دوستان  من بعد از ام ار ای با چندتا دکتر مشورت کردم از متخص ...

دوست عزیز 

برای سلامتی نی نی گلمون نذر کردم. لطفا حتما بهمون اطلاع بده

شب جمعه دعای مشلول بخون

خدا بهت سالم ببخشمش. الهی آمین

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
نه عزیزم فکرای منفی نکن مطمئنم صحیح وسالم داره به رشدش ادامه میده  منم تا الان ۴دفعه رفتم سونو ...

سلام عزیزم امیدوارم نی نیتو صیحیح و سالم بغل کنی. سونو که انجام میدادین داخلی بود یا شکمی؟

الکی نگران بودی ۲تا بودن نی نی هات پس ...وای خدا حفطشون کنه برات با نی نی منم 😘😘😘😘فک کردم دکتر خ ...

وای چه خوب دوستای گلم کا اینقدر زود میرین انشالله به سلامتی همه مراحل براتون پیش بره.من ۲۴ مهر انتقال دادم بهم گفتن ۶ هفته بعد بیا برای سونو میشه تقریبا ۸ اذر تا اون موقع دیوونه میشم

سلام عزیزم امیدوارم نی نیتو صیحیح و سالم بغل کنی. سونو که انجام میدادین داخلی بود یا شکمی؟

واژینال عزیزم هفته های پایین اصلا شکمی دقیق نمیشه ظاهرا واژینال دقیقتره ماه های بالاتر شکمی انجام میدن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@داداشمممم   گلم من کیوتن ۳۰ دکترم داده روزی یکی یعنی کمه؟ بیشتربایدبخورم؟

بله کمه روزی دوتا حداقل بخور من خودم واسه انتقال روزی سه تا دوز ۱۰۰ میخورم 

بله عزیزم درسته. الان برات میفرستم اینا رو توی گوشیم دارم عکسشونو. 

ممنون عزیزم خیر ببینی انشاءالله.انشاءالله که خدا یه دوقلوی ناز بزاره تو دامنت عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیزم خیر ببینی انشاءالله.انشاءالله که خدا یه دوقلوی ناز بزاره تو دامنت عزیزم

انشالله الهی آمین. انشالله نفست حقه 😍😍😍😍😍😍

انشالله خیلیییی زود قسمت خودت فدات شم