2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

خانمایی که تو مرکز مام انتقال دادن باردار شدن لکه بینی قهوه ای داشتن میدونن چرا مرکز مام فقط میگه شیاف ادامه بدین دوتا ولی امپول پروژسترون نزنین؟؟من دوجا دیگ از دکتر پرسیدم گفت دوتا شیاف هم بزن امپولم بزن تا کامل قطع بشه ولی مام میگ فقط شیاف کسی اونجا رفت؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خداروشکر که قندت بالا نبود سونو واسه چیه ؟ بتا واسه اوره داده؟؟ نمیدونم چیه 

سونو رشد که ببینند وزن و رشد جنین و خونرسانی بهش خوبه یا نه

بتا برای تشکیل ریه اس که اگه خدایی نکرده زایمان زودرس کردیم ریه های بچه خوب باشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
واسه کم خونی،،مگه قرص اهن نمیخوری؟ اوره هم از حبوبات وهم از گوشت قرمز هست اگه مصرفشون زیاد باشه اور ...

چرا قرص میخورم!

من اوره ام پایین بود شاید گشنگی زیاد بوده

دکتر چیزی ن.فت راجع بهش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام. دوستانی که ماه قبل از انتقال هیسترو‌شدین. روز چندم عادت هیسترو شدین؟؟؟؟

من روز۲۱

عه خداروشکر الان باردارین😍😍🌹 هانی71

ممنون عزیزم انشاالله بزودی قسمت خودت و همه منتظرا

اهان یادم نمیاد

عزیزم بگو با مرکزش تماس بگیره.....  اکثر دوستان لک بینی داشتن.... بسته به شرایط هر فرد یکی با ...

زنگ زده گفته احتمالا داری پریود میشی اگه زیاد شد داروت رو قطع کن

اگه کن بود ادامه بده بیچاره کلا ناامید شد

میشه لایک نکنید 😁
پسر من که دکتر گفت خیلی زود برگشته متاسفانه فعلا استراحتم و بیشتر کردم یه ذره سرپا وایسم میمیرم از د ...

اگه پایینه خیلی بیشتر استراحت کن که این دو ماهم به سلامتی بگذرونی اره عزیزم موقع عمل برمیداره دقیق نگفت گفت طبیعی ۲۵ دی سز از ۱۰ تا ۱۵ دی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم ممنون خوبم  بله  اگه بتونم جواب رو درخدمتم

گلم pcoبودی؟ذخیرت چند بود؟

قبل از شروع سیکل روز سوم چندتا فولیکول داشتی؟.

داروهات چیا بود؟

ببخشید زیاد شد؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
انشالله که عالی خواهد بود عزیزم..... 

مرسی گلم ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍