2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
الان از جام بلند شدم دوباره خون اومد ولی لخته ندیدم برام دعا کنین چیزی نشه آخه یه بار با خون ریزی ...

گلم مرکز ما میگفت به محض دیدن خونریزی حتما به بیمارستان بریم منم خونریزی کردم و رفتم بیمارستان سونو شدم باید علت خونریزی رو بفهمن دکتر من می‌گفت خونریزی چیزی نیست که بشینی خونه باید بری دکتر. گلم ولی نگران نباش بهت قول میدم حال نی نیت خوبه بری سونو بدی استرستم کم میشه علت هم می‌فهمن احتمالا آمپول پرولوتون هم بهت میزنن سریع جلوشو میگیرن

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بچه ها یه چیزی بگم... من دیشب خواب میدیدم که مادربزرگ خدابیامرزم بهم دستبند طلا میده بعد الان یاد خو ...

این چیزا رو‌به ذهنت نیار عزیزم خیره انشالله ، تعبیر خواب نیکاد هم خوب بود خواب اونم حتما قرار نیست که این بار تعبیر بشه انشالله دفعه بعد حتما نتیجه میبینه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چیزا رو‌به ذهنت نیار عزیزم خیره انشالله ، تعبیر خواب نیکاد هم خوب بود خواب اونم حتما قرار نیست ک ...

انشاءالله که برا هممون خیر اتفاق بیفته همیشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
جانم عزیزم؟ من بودم

رفتی دکتر عزیزم؟الان در چه حالی؟

داروتو زیاد کرد دکترت؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
رفتی دکتر عزیزم؟الان در چه حالی؟ داروتو زیاد کرد دکترت؟

آره همه مدارکمو همسرم برد پیش دکتر هاشمی دکتر خودم

گفت با 4 تا دوفاستون خونریزیش قطع شده همون یک شیاف و 4 تا دوفاستون رو ادامه بده

شنبه سونو نوشته بر اساس رشد یا کوچک شدن هماتوم دوز بعدی رو تعیین کنه

برای آمپول پرولوتون گفت تو این هفته براش بده و از هفته 16 میتونم شروع کنم

ممنون ک پرسیدی حالمو

آره همه مدارکمو همسرم برد پیش دکتر هاشمی دکتر خودم گفت با 4 تا دوفاستون خونریزیش قطع شده همون یک شی ...

فدات بشم انشاءالله که خیره عزیزم 

انشاءالله شنبه میری میبینی خیلی کوچیک شده یا کلا جذب شده